Bemutatkozik a HONDA JAZZ 1,5 LITERES I-VTEC

A 2018 Honda Jazz, a legújabb verzió a praktikus és népszerű szubkompakt ferdehátú, megtartja egy egyedülálló keveréke a tér, a sokoldalúság, a kifinomultság és a technológia, a B-szegmensben.

Az új Jazz építi az erős hírnevét a rendkívül sikeres elődei. A globális autó, más néven a „Fit” bizonyos piacokon, már eladott több mint  7 millió példányban  világszerte, mivel az első generációs modell 2001-ben bevezették.

Míg az új modell megőrzi a klasszikus jazz alakot, hogy mutat jellegzetes sportos stílus fejlesztést, beleértve a merészen új „családi arc”, erős karakter vonalak, valamint a szintén új, dinamikus minőség.

  • Páratlan belső tér és sokoldalúságának
  • Új, nagy teljesítményű és hatékony 1.5 i-VTEC benzinmotor
  • Merész, sportos külső design és az új dinamikus évfolyam
  • Könnyű, merev váz biztosítja a dinamikus vezetési élmény
  • Átfogó fejlett biztonsági funkciók

A Jazz következik Honda „maximális ember, minimális gép” tervezési koncepció. Ez a koncepció célja, hogy a kompakt, mégis rendkívül hatékony csomagot a tér növelése az utasok, miközben minimalizálja a tér által használt autót.

A négy méter hosszú Jazz alkalmaz középen elhelyezett üzemanyagtartály lehetővé kategóriájában vezető belső tér és a Honda innovatív csomagolási megoldásokat. Honda Magic ülések rendszere biztosítja a belső páratlan sokoldalúságot, a különböző konfigurációban teher- és személyszállítás.

A lakók is részesülnek lenyűgöző finomítás és fejlett biztonsági és infotainment technológiák, valamint egy igen hatékony és dinamikus vezetési élményt nyújt.

Kiváló minőségű, puha tapintású anyagok és átgondolt belsőépítészeti olyan kifinomult légkörrel, mely kiegészül egy 7 hüvelykes érintőképernyő közepén a kötőjel a magasabb fokozat, mely a Honda infotainment rendszer, Honda Csatlakozás.

Az új Jazz áll a választás a két erős és hatékony benzinmotorok – az ismerős 102 PS 1,3 literes i-VTEC Honda Earth álmok Technology sorozat, valamint egy új, 130 LE, 1,5 literes i-VTEC egység. Az utóbbi kínálják a Jazz először Európában, így az ügyfelek a lehetőséget, hogy a nagyobb teljesítményű hajtáslánc.

[Best_Wordpress_Gallery id=”77″ gal_title=”20180126 Honda Jazz”]