Kínából jött a hír: a rendelések már megérkeztek a VOLVO XC40-re

A bemutatkozó #volvo autók szegmensében #suv kompakt luxus már nagyon jól fogadta a vásárlók, a siker, hogy megerősíti az ajánlati könyvben a # XC40 már meghaladja a 20.000 egységek világszerte. Szállítások kereskedők az első modellek kezdődött a hónap elején. 

Miután a siker az európai és amerikai vásárlók, a # XC40 indul Kínában – a legnagyobb autópiac a világon – a tavaszi Motor Show Pekingben.

Lelkesen üdvözölték az ügyfelek, a # XC40 is elismert a média a világ minden tájáról. Az új #suv kompakt márka #volvo egyike annak a hét modellek kiválasztott döntős az Európai Év Autója 2018, melynek győztes lesz jelentették be márciusban. Ezen a héten a # XC40 nyerte meg a rangos Év Autója elnyerte a brit kiadvány szentelt autóipar  What Car?

„A # XC40 belépünk a leggyorsabban növekvő szegmense az iparban,” mondta Björn Annwall, alelnöke, Stratégia, Márka és kiskereskedelmi #volvo autók. „Az # XC40 kiegészíti a globális felajánlás #suv , így a díjnyertes biztonsági technológia, az összekapcsolódás és infotainment a mi nagyobb modellek szegmensében #suv kompakt. A legfrissebb adatok egyértelműen mutatják, hogy az ügyfelek, mint amit látnak. ” 

Az érkezés a piacon # XC40 azt jelenti, hogy az első alkalommal, #volvo Cars három új #suv elosztott szerte a világon, amit most úgy tűnik, hogy a leggyorsabban növekvő szegmense az autópiacon, és meghatározza a alapjait további növekedését #vendite és jövedelmezőségét. 

[Best_Wordpress_Gallery id=”78″ gal_title=”20180128 Volvo”]

# XC40 az első modell alapján az új platform járművek által kifejlesztett #volvo Autók és úgynevezett CMA (Compact Modular Architecture), melyik lesz az alapja az összes jövőbeli autók a 40-es sorozat, beleértve az összes elektromos meghajtás. Együtt dolgoznak Geely, CMA felület lehetővé teszi a ház megvalósítani méretgazdaságosság ehhez szükséges speciális szegmensben. 

# XC40 is az első #volvo hogy van egy funkció car-sharing, kompatibilis digitális technológia kulcsfontosságú #volvo és szolgáltatási platform kapcsolat #volvo On Call. Tulajdonosai # XC40könnyedén megoszthatja az autót barátok és a család, anélkül, hogy fizikailag átadja a kocsikulcsot.