NISSAN 370Z Ami ÚJRAÉRTELMEZI „TÉLI SPORT” CHICAGO MOTOR SHOW 2018

Ebben a hónapban a Nissan a téli sportok szellemében esett vissza, bemutatva egy egyedülálló 370Z Roadster motort. Neve „370Zki” (amit „370-Ski”), ez a 370Z Roadster származó 332 ló kész szembenézni lejtők és pályán kívüli utak különbségtétel nélkül, köszönhetően az első sí és a hátsó nyomtáv ezek helyettesítik a klasszikus nagy teljesítményű gumiabroncsok a híres sportkocsi. A Nissan 370Zki ezen a héten debütál a Chicagói Autószalon 2018-as kiadásában.

Michael Bunce, alelnöke Termék Tervezés, Nissan North America, Inc. azt mondta: „A Nissan 370Zki megújítja az utóbbi hagyomány bemutató fogalma téli karbantartó járművek IAA Chicagóban. Karrier történeti áttekintés a Nissan Z motorsport versenyeken, volt spontán, úgy gondolja, a Nissan 370Zki. Mielőtt debütált itt, Chicagóban, teszteltük 370Zki lejtőin Wyoming, ahol mindent megtett annak sportos örökség. ”

[Best_Wordpress_Gallery id=”80″ gal_title=”20180206 Nissan 370″]

Átalakítása 370Z Roadster gyár egy modellt a hó bemutatott néhány nyilvánvaló akadályokat. Először is, hogy legyen hely a hátsó pályák DOMINATOR ® az amerikai pálya Truck, Inc.Szükséges volt, hogy teljesen eltávolítani az autó meghajtási rendszer. Ezután mérnökei egy emlékeztető kit szabott emelje meg a gépkocsit mintegy 7,5 cm-rel hosszabb, mint a standard magasságot. Még a rugók az első felfüggesztés kért egyedi támadásokat, míg csatlakoztatni a zeneszámokat a csomópontok a kerekek készült távtartókkal 7,5 cm. Az eredeti fékek maradtak, de az átrendezett csövek, és kirakodás néhány változás érdekében kell telepíteni a jármű alá. Még a hátsó kerékdobok áttervezték, hogy elég hely a pálya 1,2 m hosszú.

Az első, a felfüggesztések állítottuk be, az új struktúra emelte, és köszönhetően az ad hoc adapterek volt a kirándulás és a forgatás első síléc lehetséges moduláris – mindig is az amerikai pálya Truck, Inc. – mellé a csomópontokon gyári kerekek távtartókkal. A motort és a sebességváltót más helyzetben szerelték fel, és védőlemezzel voltak felszerelve, hogy megakadályozzák a károsodást a hó kirándulásai során.

Összehasonlításképpen az esztétikai restyling viszonylag egyszerű volt. Az Icon Image Graphics létrehozta és alkalmazta az új 370Zki típushoz egy speciális színt, és a fényszórókat sárgára festette, hogy emlékeztesse a hó maszkot.

Michael Bunce egészül ki: „A különböző kalandos téli Nissan járművek a kijelzőn marad idejére a show, a népszerű Rogue AWD erős TITAN # 4×4 és TITAN XD # 4×4 . Egyszer egy darabig ez szórakoztató rázza egy kicsit „a piacon valami új és váratlan, mint a Nissan 370Zki”.

 

Műszaki adatok a Nissan koncepció 370Zki

Alapmodellhez:  Nissan 370Z Roadster

Motor és sebességváltó:  Motor V6 DOHC, 3,7 liter és 332 ló, 7 fokozatú automata sebességváltó, hátsókerék-meghajtású

Tető:  A szövet elektromos működtetésű napfénytető és belső textil bélés