Vigyázz kész forradalom tört ki a 39. bangkoki nemzetközi kiállításon!

FORD RAPTOR

A RAPTOR Nagy múltú autó új köntösbe bújva. Ez a megfelelő idő, hogy mindenki megmutathassa magát! Az autó Ford által kifejlesztett teljesítmény centrikus pickup megálmodása hossza 5398 mm, szélessége 2180 mm, magassága 1873 mm. A szépen rögzített első lökhárító tartósnak bizonyul nem igazi sétautó kinézet, de a ködfényszórók, a LED világítás igazán megnyerő. Speciálisan kialakított belső tér kék színnel díszítve igazán megnyerő, a SYNC 3 csatlakozó, a nagy kormánykerék teljes összhangban van a kinézettel. A teljesítményre sem lehet panasz a 2,0 literes Bi-Turbo dízelmotorral igazi vadállat, hiszen a maximális teljesítménye 213 lóerő és még a nyomatéka is megvan hozzá, azaz 500 Nm. Ehhez párosul egy 10 sebességes sebességváltó, amit az F-150-től örökölt.

 

 

Chevrolet Colorado High Country Storm „Orange Crush”

A 2019-es Chevrolet Colorado Highlanders az új „Orange Cruch” színnel készült, ami igazán megnyerő, a fekete színű keréktárcsával,és a fekete Chevrolet logóval tényleg oda teszi magát! A „Thunder” csomag egy sportos kinézet kívül belül, 18 colos könnyűfém keréktárcsákkal, a motorháztető matricájával és a High Country logóval igazán megnyerő. De ne feledkezzünk meg a az ajtók kilincse a kerékjárati ív és az első hátsó lökhárítón a fekete szín igazán megnyerő lett.

 

 

 

Suzuki Swift

Hazánkban is jól ismert, de sajnos a cég egy kicsit pikkel ránk, amiért mi jó viszonyban vagyunk a külföldi főnökökkel, de ez van, ezt kell szeretni vagy sem. Mi mindig megkapjuk az információt a teszt lehetőségeket, ha nem otthon akkor a világ másik táján! de térjünk vissza itt az új Suzuki Swift az öko-autó J harmadik generációja. Egy koncepció alapján fejlesztették ki, az „INNOVATION-Fun & Sporty”. Új 1,2 literes K12M motor Az új technológia egy dupla injektor, vagyis inkább DUALJET, ami növeli a motor égetésének hatékonyságát. Maximális teljesítménye 83 LE (61 kW), maximális nyomaték 108 Nm. Az autó egy CVT automata sebességváltóval van, szerelve reméljük ez nem bólogató kiskutyát játszik vezetés közbe. Az új HEARTECT platformot vezetették be az autó súlyának megőrzéséhez, de megőrizve erejét és üzemanyag-hatékonyságát (ugye mindig jól fogyasztott az autó, amikor megkaptuk sose volt rá panasz). Az új Suzuki Swift hat színben elérhető itt: Ablaze Red gyöngyház, Star Silver Metallic, Ásvány Szürke Metál, fekete gyöngyház és két új szín, Speedy metál kék és gyöngyház fehér. 2019-ben majd elvisszük egy körre itt Bangkokban!

 

Mercedes-Benz CLS 300d AMG Premium

A CLS 300 d AMG Premium 4 hengeres motorral, 9 fokozatú automata sebességváltóval érkezett ide. A motor 245 lóerő és a maximális nyomatéka 500 Nm, gyorsulás 0-100-ra 6,4 másodperc, maximális sebesség (Németországon kívül) 250 km / h sebességgel. A gyémánt-mintás rács egyedi vonalakkal a Mercedes-Benz Coupénál igazán jól áll neki. A fényűző belső tér sokkal jobban megmutatja, hogyan képzelik kiszolgálni a limuzinos elvárásokat, a technikai adatok itt nem igazan fontosak. A majdnem tökéletes kiszolgálásért, mint például az utastér „energetizáló” funkciója a felelős. Ha aktiváljuk, a légkondicionáló ionizálja, frissíti és illatosítja a kabintér levegőjét, miközben a masszírozó ülések végzik dolgukat, a belső világítás pedig a kívánt hangulat szerint változik, ami már majdnem egy 8€ helyi tökéletes masszázsnak felel meg. Hat program közül lehet választani annak érdekében, hogy pár száz kilométert levezetve is a megfelelő állapotban szálljunk ki a kocsiból ez olyan mint amikor egy láb masszázst kérünk de a végén egy fel test masszázs a vége az az isteni érzés. (aki szeretné ezt átélni két választása van: 1; vesz egy ilyen autót, 2; ha teheti elmegy egy igazi thai masszázsszalonba itthon méregdrágán Thaiföldön meg minden sarok van 8-10€ )

 

Rolls-Royce Phantom

A Rolls-Royce standján a luxus elevenedik meg, de ez alap hiszen ez a márka a luxust hirdeti ami nem is baj kell ilyen is. Az új alumínium váz amit tovább fokozz a légi vibrációelnyelő rendszer és az intelligens 3D kamera, amely rögzíti az eseményeket az úton. Tudjuk nehéz elhinni de ezt az autót olyan vezetni mintha egy tornádóban száguldanánk egy süketszobában az a csend s nyugalom felbecsülhetetlen értéket ad az autónak.

 

 

 

Nissan GT-R

A Nissan Thaiföldön először mutat be GT-R-t. Ez a sportkocsi tükrözi, amit a japán precizitás s pontosság jellemez. A GT-R nem csak egy szupergyors sportkocsi, inkább legenda. A benyomható/kipattanó ajtókilincset megmarkoljuk, majd helyet foglalunk az igen sportos Recaro sportülésekben. A teljesen hétköznapi Nissan GT-R logós slusszkulcs a zsebünkben megnyomjuk a start gombot s átadjuk az élményt a testünknek a gravitáció oltárán. 2,7 másodperc alatt 0-ról 100 km/h-s tempóra majd ismét pár másodperc és a katapult 160 repít de ki tudja hol a vége. Az autó 570 lóerőt és 637 Nm-t szabadít ránk, de csak óvatosan, mert így könnyű törni is az autót. Szóval mindenki csak felelősségteljesen használja az autót!

 

 

Aston Martin Vantage (AM6)

Az Vantage nem teljesen előzmények nélküli autó ugye mindenki emlékszik az utolsó James Bond filmre na ugye ott a DB10-es amiből csak 10 darabot készítettek. Végre van jó hírünk is: ugye mindenki emlékszik a 94 es DB7-esre! Na igen ez az autó nem úgy néz ki sőt végre el tudtak szakadni attól a generációtól s nem is kicsit megújulásra hajt és új vevőket szeretne meghódítani.

A teljesítménye 0-100-ra 3,6 másodperc alatt jön össze amit egy 4,0 literes, 880 hüvelykes V8 8 hengeres, 503 lóerős, 685 Nm nyomatékkal rendelkező 8-fokozatú automata sebességváltó produkál.