A JEEP® 2019 TÁBOR AZ ÚJ JEEP GLADIATOR is bemutatkozik rajta.

A Jeep ®  márka megtalálta az idei táborhelyet, kiemelt esemény tulajdonosok és rajongók számára Olaszországban kerül sor pontosabban, a híres város, San Martino di Castrozza-ban a július 12-14 között.

 
A lenyűgöző helyen, a fenséges Dolomitok hegyei között reméljük a rajongóknak is tetszeni fog.

2019-ben a résztvevők számára három napos izgalmas és kalandokban gazdag táborozás várható a Gladiátorral. Lehetőségük lesz a teljes kínálat kipróbálására de az élőzenei koncertekről és a szórakoztató programok felnőttek, gyermekek számára is változatos lesz. A Dolomitok hátterében ez a kaland lesz a legjobb „Jeep Jamboree” stílusban.

Az idei rendezvény vitathatatlan sztárja az új Jeep Gladiator lesz . Először a Los Angeles-i Autószalonon mutatták be 2018 végén. Az új gladiator erős, megbízható teherautók gazdag örökségére épül, és hiteles dizájnt, funkcionalitást és sokoldalúságot kínál, a legjobb kategóriájú vontatás és a hasznos teher, szabadtéri szabadság, fejlett üzemanyag-hatékony hajtóművek az útdinamika és a terepjáró képességek mellett számos biztonsági és fejlett technológiai jellemző az autóra.