Indy500 utolsó próbák és függöny fel

FERNANDO ALONSO (No. 66 Ruoff Arrow McLaren SP Chevrolet):

„Ez volt az utolsó alkalom, hogy kipróbáljuk az autó néhány utolsó elemét. Néhányuk rendben volt, de volt amelyik nem. Most már többé-kevésbé világos elképzelésünk van arra, amit akarunk mit tudunk. A vasárnap teljesen más lesz, és állítólag kissé melegebb is várható, ezért megpróbálunk alkalmazkodni a feltételekhez. Itt az idő a versenyre. ”

MARCO ANDRETTI (No. 98 U.S. Concrete / Curb Honda):

„Ma találtunk néhány olyan dolgot, ami nem tetszett az autón, ezért változtatunk, mert még időben fény derült a problémára ezért orvosolhatjuk a dolgot. De azt hiszem, hogy továbbra is jó helyzetben vagyunk a vasárnapi verseny számára. ”

MARCUS ERICSSON (No. 8 Huski Chocolate Chip Ganassi Racing Honda):

„Azt hiszem, ez egy nagyon jól sikerült teszt volt. Arra összpontosítottunk, hogy állandóan próbáljunk forgalomban lenni, és hogy nekem a lehető legjobb érzés legyen a versenyben lévő autó. Úgy éreztem, hogy jó előre lepéseket tettünk.

TAKUMA SATO (No. 30 Panasonic/PeopleReady Honda):

„Azt hiszem, szépen sikerült ez a nap megvolt minden ami ehhez kellett. Kipróbáltunk néhány dolgot, amelyeket még ellenőrizni szeretnénk. De azt hiszem, most készen állunk. A srácok nagyszerű munkát végeztek. Alig várom meg vasárnapig.