Hogyan filmezz motorkerékpáron? Mi tudjuk a választ Sena 10C Evo a legjobb választás!

Egyre több motorosnak fontos, hogy kamerájával rögzítse saját útját. Legyen szó videoblogokról, baráti körről vagy mindenféle oktatóvideóról de ne feledkezzünk meg egy balesetnél nagyon hasznos egy ilyen videó. A Sena először jelent meg a 10C Pro modellel ami sajnos meglehetősen gyenge kamerával rendelkezett, de most pedig a Sena elhozta a jövőt a 10C Evo-t. Az ígéret szép szó de itt van és működik egyben az egész rendszer ami egy motoros álma: kamera, Bluetooth zene lejátszás, telefon vezérlés (igen Google s Siri is működik), FM rádió és ami a legfontosabb összekapcsolható eszközök igy többen tudunk kommunikálni menet közben.

A 94 gramm súlyú eszköz beszerelése a tapasztalt kezek számára gyors és egyszerű de egy videó megnézése után bárki könnyedén meg tudja oldani ezt a nehéz dolgot.

Gyakran van szüksége a motorosnak „Sena Camera” alkalmazásra. Itt nem csak elindíthatja és átnézheti a felvételeket, hanem elvégezheti a kamera beállításait is. Az alkalmazás jól elrendezett, és gyorsan megtalálhatja azt amit keres. A felvételi módok gyorsan kiválasztódnak és itt még valamilyen dashcam üzemmód is kiválasztható. Ezután a kamera folyamatosan rögzít, és csak egyetlen gombnyomással tart meg bizonyos eseményeket – egy perccel a gomb lenyomása előtt, majd kettővel később. Időzített felvételek is lehetségesek, és az „egy kép” vagy a „sorozatkép” módok választhatók. Ne feledjük hangot is rögzít.

A „Sena Ride Connected” alkalmazás arra az esetre készült, amikor csoportban szeretne kommunikálni, mivel a kommunikáció áthelyezhető a mobilhálózatra, és ezért a hatótávolságtól függetlenül képes egymással beszélni a négy-résztvevős Bluetooth kommunikáció

Bővebben majd a teszt után addig itt lehet nézelődni: http://www.sena.hu/kosarba/sena-10c-evo-bluetooth-kommunikacios-rendszer-integralt-4k-kameraval-399