Jeep® márka az első, és ünnepli az elmúlt 80 évét, de van még más is

  • Az új, különleges „80. évforduló” kiadások, a Renegade, az Compass, a Wrangler és a Gladiator modellek ünnepi kínálata.
  • Jeep Wave ® : az új hűségprogram, amely exkluzív szolgáltatásokat és különleges előnyöket tartalmaz. 
  • Az új Jeep iránytű előnézete: megújult formában és új csúcstechnológiai profillal .
  • Részletes elemzés: az egyes „80. évforduló” ünnepi modellek sajátosságai .

 

2021 egy különleges év a Jeep®márka számára, mivel 80 éves lett a márka, a 4×4 kategóriában a szabadtéri vezetési szabadságot és a kalandot hozta el az évtizedek alatt. A Legendája 1941-ben kezdődött a legendás Willys MB-vel.

Az első sorozatban gyártott 4×4-es jármű gyártásával, és az évtizedek során az új termékek folyamatos bevezetésével táplálkozott. A terepjáróképességének elsődlegessége azóta is fennáll, és az idő múlásával, a terepjáró teljesítményével párhuzamosan nőtt a kényelem, a kezelhetőség és az összekapcsolhatóság.

A nyolcadik évtizedes ünnepségekkel a Jeep egy izgalmas új szakaszba lép legendás történelmében: 2020-ban megkezdte az elektromos forradalmát, és piacra dobta az új Renegade 4xe és Compass 4xe modelleket, az első két plug-in hibrid technológiájú modellt. Európában elérhető. Az első 4xe logóval ellátott Jeep járművek képviselik a márka útját a fenntartható mobilitás felé, és „nulla emissziót” kínálnak elektromos üzemmódban történő vezetés során, valamint a bármilyen terepen elérhető biztonságot, amelyet a Jeep eAWD rendszer garantál, amely szükség esetén beavatkozik. A 4xe ma a 4×4-et a Jeep szerint azonosítja: még több képességet és teljesítményt biztosít, garantálva az optimális egyensúlyt a hatékonyság, a szórakozás és a környezetre való odafigyelés között.

 

Európában a 80. évforduló megünneplése 2021-ig folytatódik, amelyek egymást követik, hogy közelebb hozzák az ügyfeleket és rajongókat a márkához és annak történetéhez. Az első találkozóra ma került sor az internetes konferencián, hogy bemutassák az új „80. évforduló” különkiadásokat, amelyek tisztelettel adóznak mind a márka nyolc évtizedére, mind a konszolidált Jeep hagyomány előtt: az első különleges sorozat létrehozása azzal a céllal, hogy illően megünnepeljék a születésnapot.

 

Az új „80. évforduló” különkiadások

2021 főszereplője a különleges „80. évforduló” sorozat, az ünnepi paletta a Renegade, az Compass, a Wrangler és a Gladiator modelleknél csökkent. Az összes 80 ° Anniversario sorozat a legkeresettebb változatokból származik, amelyek technológiai és biztonsági tartalommal gazdagodnak, és külön esztétikai részletekkel büszkélkedhetnek, amelyek egyedivé teszik őket. Ennek a különleges sorozatnak az első két modellje már ebben a hónapban elérhető a márkakereskedésekben: a Renegade és a Wrangler. A Gladiátor különleges felszereltsége a „80. évfordulóra” tavasszal lesz elérhető.

Terepjárók nagyon különböznek egymástól, méretükben és karakterükben, de mindannyian olyan közös megjelenésűek, amelyek összetéveszthetetlenné teszik őket, amint ezt néhány exkluzív dizájnelem is bizonyítja: a „80.” jelvény félig fényes gránit kristály akcentussal díszített; gyémántmintás szövetből vagy fekete bőrből kárpitozott ülések volfrámvarrással és „80.” logóval; a fényes fekete részletek a belső térben; az üléseken és a padlószőnyegeken található logótábla; és végül a dedikált könnyűfém keréktárcsák. Ezenkívül az új „80. évforduló” speciális kiadású Jeep modellek hibrid motorokkal, legújabb generációs technológiai tartalmi és biztonsági rendszerekkel, valamint a márka közismert 4×4 képességeivel vannak felszerelve. Az új csúcstechnológiai tartalmak között szerepel az érintőképernyő 8,4 és 10,1 hüvelyk között, DAB rádió és navigátor, integrálva az okostelefonokhoz és az Uconnect TM szolgáltatásokhoz , a teljes LED-csomag és az új „1941 óta” képernyő az infotainment rendszer számára .

Végül ki kell emelni, hogy a különleges „80. évforduló” sorozat lesz az Új Compass MY 2021 első olyan verziója, amely debütál a piacon, amikor az új modell hivatalosan is piacra kerül az év folyamán egy külön eseményen.

Exkluzív események és szolgáltatások egy éve a Jeep család nevében

Az idei év számos termékinnovációját különleges kommunikációs kezdeményezések és események kísérik, amelyek célja az ügyfelek és rajongók még közelebb hozása a Jeep hagyományához.

Fontos újdonság 2021-ben a Jeep Wave, az az új program, amely „gondoskodik a Jeepet választók szabadságáról”, exkluzív szolgáltatások és egy speciális előnycsomag révén, amely javítja a márka élményét és érzését. Januártól kapható a különleges „80. évforduló” sorozatban és az összes megvásárolt Jeep MY 2021 modellben, a logó jellemzi a Jeep tulajdonosok tipikus üdvözletét – vagy a kormányról felemelt két vagy négy ujjat – a gesztus, amely aláhúzza az összetartozás mély érzését. Egy olyan gesztus, amely része a márka történetének, és azt jelenti, hogy „felismerjük egymást és barátok vagyunk”, és amelyet minden Jeeper szeret tisztelni és továbbadni.

A Jeep Wave fő előnyei közé tartozik az első két kupon a vásárlástól számított 24 hónapon belül, a kétéves EASY CARE ütemezett karbantartás részeként, a nap 24 órájában, a hét minden napján, a Jeep Call Center kiemelt ügyfélszolgálata és többnyelvű és privilegizált hozzáférés a márkaeseményekhez és partnerségekhez. Már Olaszországban és a főbb európai piacokon aktív, az elkövetkező hónapokban más piacokra is kiterjesztik.

 

80 év újítás a fenntarthatóbb jövő megkezdéséhez 

Természetesen sok minden megváltozott annak a távoli 1941-nek a kezdete óta, de  az autó fogantatásának módja , és mindenekelőtt annak élete, az idő múlásával változatlan maradt, és a márka globális szinten elismert márka sajátosságává vált. Szabadság, kaland, hitelesség és szenvedély. Elég csak annyit mondani, hogy az 1941-es Willys MB után a Jeep márka piacra dobta az első Sport Haszongépjárművet (SUV), 1949-től az összkerék-meghajtású Willys Wagon modellt, és 1963-ban „feltalálta” a „Premium” kategóriát. Terepjárók a Wagoneerrel. Röviden: az élet ezen nyolc évtizedében a Jeep mindig előre tekintett, és mindig úttörője volt az új szegmenseknek és az új technológiáknak. Most pedig készen áll új oldal írására hosszú történelme során az új Renegade 4xe és Compass 4xe modellekkel, valamint az új Wrangler 4xe hibriddel. Tavaly szeptemberben Detroitban (USA) bemutatott plug-in : a technikailag legfejlettebb és legerősebb Wrangler érkezik Európába. Többek között, az új modell utazott, teljesen elektromos üzemmódban, a Rubicon Trail, a Sierra Nevada hegység, az egyik legvadabb és legszélsőségesebb off-road pályák a világon, és mindig a terep által választott Jeep tenni a vizsgálat terepjárói.

 

Jeep Renegade „80. évforduló”

Külsőleg az új Jeep Renegade 80. évforduló exkluzív dizájnelemekkel, félig fényes gránitkristály betétekkel rendelkezik az ikonikus első rácson, 18 ”könnyűfém keréktárcsákon és ünnepi jelvényen . Az új speciális sorozat külsejét színezett ablakok és a Full LED csomag egészíti ki nappali menetfényekkel, első fényszórókkal, ködlámpákkal és LED-es hátsó lámpákkal.
Az utastér megkülönböztethető a sötétszürke szövetből készült, gyémánt mintás ülésekkel, volfrámvarrással és a „80. évforduló” kitűzővel díszítve. Kérésre fekete bőr ülések volfrámvarrással és emlékjelzéssel kaphatók. A fekete kárpit és a 80. évforduló szőnyegei exkluzivitást kölcsönöznek a teljesen fekete belső térnek, ahol a technológiai tartalom szempontjából kiemelkedik az Uconnect TM információs és szórakoztató rendszer 8,4 hüvelykes érintőképernyővel , okostelefon integrációval Apple Car Play, Android Auto, DAB rádió GPS navigátorral és Uconnect TM szolgáltatásokkal . A 80. évforduló különleges felállításának kizárólagos jellemzője az új kezdőképernyő, amelyet „1941 óta” szavakkal jelölnek.
Az új Renegade 80. évfordulóján elérhető védelmi és biztonsági rendszerek magukban foglalják az adaptív sebességszabályozást, a vakfolt megfigyelését a hátsó keresztút érzékelésével, az ütközés előrejelzését pluszban, a sávelhagyás figyelmeztetését pluszban, az intelligens sebességsegítőt és a közlekedési táblák felismerését. Ezekhez az eszközökhöz hozzáadódik a kétzónás automatikus klímaberendezés, az első és hátsó parkolóérzékelők és a Drowsy Driver Detection rendszer, amelyek érzékelik a vezető fáradtságát.
A hajtáslánc-sorozat benzin-, dízel- és dugaszolható elektromos hibrid motorokat tartalmaz, az összes Euro 6D Final jóváhagyva. Az ajánlat részletesen tartalmazza az 1,6 literes Multijet II frissített változatát, amely immár 130 lóerős teljesítményt képes 3750 fordulat / perc sebességgel és 320 Nm nyomatékot 1500 fordulat / perc sebességgel teljesíteni, kombinálva a hatfokozatú kézi sebességváltóval és az első kerék meghajtásával. . A frissítés az előző modellévre felszerelt 1,6-os dízelmotor által nyújtott teljesítményhez képest 10 lóerős növekedést érintett .
A benzinpaletta magában foglalja az 1 literes háromhengeres turbómotort, 120 LE teljesítményt és 190 Nm maximális nyomatékot, kombinálva a hatfokozatú kézi sebességváltóval és az 1,3 literes négyhengeres turbómotorral, amely 150 LE és 270 Nm teljesítményt nyújt. maximális nyomaték, a DDCT kettős tengelykapcsolós sebességváltóval kombinálva. Mindkét benzin opció első kerék meghajtást kínál.
Az 1,3 literes négyhengeres turbómotor plug-in hibrid technológiával , 190 LE és 270 Nm nyomatékkal, hatfokozatú automata váltóval és eAWD összkerékhajtással egészíti ki a 80. évforduló különkiadásában kínált motorválasztékot. elérhető olasz és európai márkakereskedésekben.

 

Gamma Renegade MY 2021

A 80. évforduló sorozat bevezetése nem sokkal a Renegade 2021-es modell piaci bevezetése után következett be, amely magában foglalta a termikus motorválaszték frissítését az első kerék meghajtású változatok teljesítményének optimalizálása és az Euro 6D Final rendelethez való alkalmazkodás érdekében.
A Renegade MY 2021 benzin-, dízel- és plug-in hibrid motorokat kínál , négy felszereltségi fokozattal (Longitude, Limited, S és Trailhawk), valamint az új 80. évforduló speciális szériával.
A kompakt Jeep SUV testreszabási hajlandóságának megfelelően 7 típusú kerekek és 18 különböző kombináció közül választhat a kültér számára egyszínű vagy kétszínű, fekete tetős.

Jeep Gladiator „80. évforduló”

Az új Jeep Gladiator „80 Anniversario” 18 hüvelykes könnyűfém keréktárcsákat tartalmaz, gránit kristály bevonattal és ezüst dekoratív szegéllyel, hűtőrácsokkal, ködfényszórókeretekkel és fényszórókkal, semleges szürke metál színben, megfelelő keménytetővel és sárvédővel, valamint ünnepi jelvényekkel. A csomagtér és az oldalsó lépcsők védőbevonatával funkcionalitás és praktikum érhető el, kiegészítve ennek a korlátozott kiadású változatnak az esztétikai jellemzőit. Belsőleg a speciális sorozat fekete bőr üléseket tartalmaz, volfrám díszítéssel és kitűzőkkel „80. évforduló”, amely a felszereltség terén tovább gazdagítja a bőséges belső teret. A szabványos technológiai felszereltség része az Alpine kilenc hangszórós audio rendszer 552 W-os mélynyomóval, a negyedik generációs Uconnect TM Nav rendszer 8,4 ” -es érintőképernyővel, navigáció és okostelefon- integráció az Apple CarPlay-vel és az Android Auto-val, valamint a Blind-spot rendszerek. Monitorozás, hátsó keresztút Detection and Keyless Enter ‘N Go ™. A dedikált padlószőnyegeket és a prémium fejfedőt az alapfelszerelés tartalmazza beltéri. A tavasszal kezdődő márkakereskedésekben a „80. évforduló” Gladiátort erős, 3,0 literes V6 MultiJet motorral látták el, 264 LE és 600 Nm nyomatékkal, valamint 8 sebességes automata váltóval.

 

Jeep Wrangler „80. évforduló”

A Jeep Wrangler az exkluzív „80 Anniversary” kiadást is kínálja, amelyet megkülönböztetnek a megkülönböztető design elemek, köztük a hűtőrács körül, a fényszórókeretek és a Neutral Grey Metallic ködlámpák, valamint a különleges, 18 hüvelykes, kétszínű, gránit felületű könnyűfém keréktárcsák. Kiváló láthatóságú, teljes LED-es fényszórók, a hozzá illő kemény felső és az első sárvédőkön a speciális „80. évforduló” jelvény kiegészítik az esztétikai jellemzést és jelzik ennek a különleges kiadásnak az egyediségét. A fülkében fekete bőr ülések volfrámvarrással és „80. évforduló” jelvény , kontrasztvarrással ellátott bőr facia díszítéssel és dedikált fekete padlószőnyegekkel.8,4 hüvelykes Nav érintőképernyővel , okostelefon integráció az Apple CarPlay-vel és az Android Auto-val, 7 hüvelykes TFT kijelző, kilenc hangszórós Alpine audiorendszer 552 W-os mélynyomóval .
A biztonsági elől a szériafelszereltség része a vakfolt-figyelés a hátsó keresztút érzékeléssel, a visszapillantó kamera, az első és a hátsó parkolásérzékelő, a kulcs nélküli Enter ‘N Go ™ rendszer és az elektromos visszapillantó tükrök.
A Wrangler „80. évfordulója” különkiadása már elérhető az olasz márkakereskedésekben, 2,0 literes turbós négyhengeres benzinmotorral, 272 LE és 400 Nm, valamint a TorqueFlite nyolcfokozatú automata sebességváltóval, amelyhez a modell tavasszal 4xe technológia plug-in hibrid.
A Jeep Wrangler szintén 4XE példaértékű Wrangler, a valaha volt legtöbb képességgel. Kombinált maximális teljesítménye 380 LE, köszönhetően két villanymotor-generátornak, egy nagyfeszültségű akkumulátor-csomagnak, egy csúcstechnológiájú 2,0 literes turbófeltöltős benzinmotornak és egy nyolcfokozatú TorqueFlite automata váltónak. Ez a legtöbb fejlett meghajtási rendszer valaha kifejlesztett és felszerelt a Jeep ikonra, és lehetővé teszi, hogy optimalizálja a hatékonyságot az üzemanyag-fogyasztást és a CO 2 kibocsátást, lehetőséget kínál a vezetés 100% -ban elektromos módban egy sor maximum 50 km * . Ezenkívül az áramellátás zökkenőmentes integrálása a 4×4-es hajtásrendszerbe javítja a teljesítményt terepjáró a Jeep Wrangler.

 

Gamma Wrangler MY 2021

A 2021-es modellévvel a Wranglert még hatékonyabbá, biztonságosabbá és megfelelőbbé tették mind a mindennapi vezetés, valamint az off-road kalandok igényeihez a 2.0 Euro 6d-Final jóváhagyott benzinmotorjának, a közúti és az off-road vezetésnek köszönhetően -road (a Rubicon alapfelszereltsége, és külön kérésre a Szaharán és a 80. évfordulón), a Rubicon változat új Offroad + módjáig, amely a kinematikai lánc és a keret speciális kalibrálását biztosítja, hogy szembenézzen a szélsőséges járatokkal homokon és sziklán, minden felhasználással a 4×4 Rock Trac rendszer képessége . Ezenkívül a Rubiconon első alkalommal sárvédők és tető áll rendelkezésre karosszéria színben és fél ajtók (utóbbiak a Szaharán is).

 

Új Jeep Compass „80. évforduló”

Az új iránytűt megújult csúcstechnológiai profil jellemzi, miközben megőrzi közmondásos városi, modern és kifinomult szellemiségét. Az új iránytű első, az európai piacon debütáló változata a különleges „80. évforduló” kiadás lesz, amely kiemelkedik néhány exkluzív dizájnelem mellett, például ünnepi kitűzők és dedikált 18 „könnyűfém keréktárcsák között, és a” 80. évforduló” sorozat. Tavasszal érkezik az európai Jeep bemutatótermekbe.
Az új iránytű megújult külső dizájnnal és teljesen új belső terekkel, termikus és dugaszolható hibrid motorokkal, a kényelem javítását és a városi vezetési élmény intuitívabbá tételét szolgáló technológiai tartalommal rendelkezik. Az új élvonalbeli aktív és passzív biztonsági rendszerek optimalizálják a Jeep márka dinamikus viselkedését és közmondásos 4×4 képességeit is.