43. Bangkoki Nemzetközi Autószalon Több mint 20 elektromos autó bemutatása már biztos

A Grand Prix International Public Company Limited készen áll a 43. Bangoki Nemzetközi Autószalonra, amelyet 2022. március 23. és április 3. között rendeznek meg az IMPACT Challenger Hallban, Muang Thong Thaniban . Az 170 960 négyzetméteres kiállítási területen több mint 37 vezető autó- és motormárka, valamint az EV Smart City zóna több mint 20 modelljének elektromos járművei vesznek részt az új generáció életstílusára reagálva. A szervező szigorú egészségügyi és higiéniai biztonsági előírásokat készített a kormányrendeleteknek megfelelően a COVID-19 járvány megelőzése érdekében.

A 43. Bangoki Nemzetközi Autószalon a „KEEP MOVING FORWARD TOGETHER” koncepció szerint zajlik, jelezve azokat a tapasztalatokat, amelyek a jobbulás és az egész életen át tartó tanulás inspirációjának új kapujának felfedezéséhez vezetnek. Ugyanezt a koncepciót osztva az autóipari világ technológiája olyan, mint egy időutazó, akinek útja soha nem ért véget, és mindig a legújabb innovációkkal frissíti a világot.

Minden akadály jelenti a továbbhaladást, és a gazdasági fellendülés sikerének fénye nem látható összefogás, összetartozás, cselekvésben és szellemben való egység nélkül. A 43. Bangoki Nemzetközi Autószalon egy mosollyal, nevetéssel és inspirációval teli show sokféle módon. Járjunk együtt bizalommal mindannyiunk egységéért.

Dr. Prachin Eamlumnow, a Grand Prix International Public Company Limited vezérigazgatója a 43. Bangoki Nemzetközi Autószalon elnökeként kijelentette: „2022-ben a thaiföldi autóipar kezd magához térni, miután kb. 2 év. Idén a kormányzati szektor előrejelzése szerint Thaiföldön az autók és motorkerékpárok gyártása az előző évhez képest növekedni fog, miután a világ számos országa kontrollálni tudja a COVID-19 világjárvány helyzetét, ami miatt az emberek visszatérnek a normális élethez. és a gazdaság újra előreléphet.”

„Eközben a thaiföldi autóipar jelentős technológiai átalakulásra készül a belső égésű motortechnológiáról az elektromos hajtástechnikára. Sőt, a jövőben hazai felhasználásra és nemzetközi exportra történő termeléshez kap támogatást a kormányzati szektortól. Ezért most egy újabb alkalom, hogy a Bangkoki Nemzetközi Autószalon jelentős szerepet játszik a thaiföldi autóipar hajtóerejében azáltal, hogy különféle elektromos autókat és elektromos motorokat mutat be, valamint egy speciális zónát, ahol a jövő technológiáját mutatják be a kiállításon. 170 960 négyzetméter. Garantáltan a Bangkoki Nemzetközi Autószalon Délkelet-Ázsia vezető autóipari kiállítása.” Dr. Prachin mondta.

A 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon részt vevő autó- és motormárkák: Ford, BMW, MINI, Mercedes-Benz, Great Wall Motors, Rolls-Royce, Aston Martin, Maserati, Peugeot, Jeep, Toyota, Lexus, MG, Mazda, Suzuki, Isuzu, Hyundai, Audi, Honda, Mitsubishi Motors, Nissan, Volvo, Porsche, Bentley, Kia, Subaru, TAKANO, Thai Honda Manufacturing, Suzuki Motosales , Yamaha, BMW Motorrad , Harley-Davidson, Ducati, KTM, és Husqvarna.

Ezen kívül a kiállításon bemutatásra kerülő elektromos modellek az Audi e – tron , az Audi e- tron Sportback , Audi e- tron GT, BMW iX , BMW iX 3 , BMW i 4 , Lexus UX 300 e, Mercedes-Benz EQS, MG EP Plus, MINI Cooper SE, Nissan Leaf, ORA Good Cat, Porsche Taycan , Porsche Taycan Cross Turismo , Volvo XC 40 Pure Electric, Volvo C 40 Pure Electric valamint más elektromos modellek, melyeket egyelőre nem árulhatunk el.

Az idei rendezvényen egy EV Smart City zóna lesz, ahol bemutatják az elektromos járművek és az elektronikus berendezések innovációját, válaszul arra a trendre, amely a thaiföldi lakosság körében egyre nagyobb figyelmet fordít az elektromos járművek technológiájára. Az akkumulátoros elektromos járműveket (BEV) és a plug-in hibrid járműveket (PHEV) mutatják be a vezető gyártók 8 modelljére, mint például a BMW, a Great Wall Motor, az MG, a MINI, a Mitsubishi Motors, a Nissan, a Porsche és a Volvo. Sőt, állami támogatást is kap, hogy a kiállításon tájékoztatást, ismereteket adjon az elektromos járműtöltők telepítéséről.

Ezenkívül az Arun Plus Co., Ltd., a PTT leányvállalata első alkalommal csatlakozik a 43. Bangoki Nemzetközi Autószalonhoz, hogy bemutathassa az elektromos járművek platformjának legújabb generációját, az elektromos járművekhez kapcsolódó termékeiket, és más jövőbeli üzleteket elektromos járművek 1085 négyzetméteren.

Eközben Jaturont Komolmis, a Grand Prix International Public Company Limited értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettese és a 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalon alelnöke a kiállítás idei egyéb előkészületeiről elmondta, hogy „A 43. Bangoki Nemzetközi Autószalon a elektromos járműveket, mert az autó- és motorkerékpár-gyártók több mint 20 modellhez mutatják be elektromos járműveiket. Emellett az Arun Plus Co., Ltd., a PTT leányvállalata első ízben csatlakozik a thaiföldi elektromos járművek jövőjének bemutatásához, valamint a virtuális valóság technológiájának vagy a Metaverse bemutatásához a Finn Solution Co., Ltd-vel együttműködésben . az autóvásárlás iránt érdeklődő látogatóknak, hogy kipróbálhassák az interaktív vezetést mobiltelefonjukon keresztül, ami új élményt nyújt a látogatóknak.”

„A Bangkoki Nemzetközi Autószalon idei megrendezését továbbra is érinti a COVID-19 járvány; A szervező azonban folyamatosan felkészült és nagy támogatást kap az autó- és motorgyártó cégektől, valamint partnereitől, akik minden második évhez hasonlóan sikeressé teszik a bemutatót. Ez a thaiföldi autóipar fejlesztése, és elősegíti az ország gazdaságának serkentését, hogy a bemutató 12 napja alatt több mint 30 000 millió baht körüli forgóalap álljon rendelkezésre.”

„Ami a közegészségügyi intézkedéseket illeti, a Bangkoki Nemzetközi Autószalon megkapta az Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA) tanúsítványt, amely a Thaiföldi Turisztikai Hatóság (TAT) és a Közegészségügyi Minisztérium együttműködésében jött létre. Ezenkívül a Nonthaburi Tartományi Közegészségügyi Hivatallal karöltve dolgozunk azon, hogy minden résztvevő számára szűrőpontokat hozzunk létre. Mindenkinek igazolást kell bemutatnia legalább két adag COVID-oltásról, amelyet a Közegészségügyi Minisztérium elismer. Ebben az évben továbbfejlesztettük a COVID-19 biztonsági intézkedéseit mindenki biztonsága és boldogsága érdekében, beleértve a kiállítókat és a látogatókat is.” Mr. Jaturont mondta.

Az autósportok iránt érdeklődőknek a szervező a Honda City Hatchbacket mutatja be; a versenyautó a Honda City Hatchback One Make Race nevű versenyversenyről. Sőt, a GP eRacing standján digitális motorsport tevékenységek is lesznek . A Grand Prix Motor Park standja és a ROD márka szuvenírzónája is lesz, ahol eredeti és limitált termékek vásárolhatók meg a látogatók számára.

Mr. Anothai Eamlumnow, a Grand Prix International Public Company Limited üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettese és a 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalon alelnöke megosztotta velünk a következőket: „A versenyverseny mindig is a Grand Prix International PCL része volt. Az előző rendezvényen a cég először rendezte meg a Honda City Hatchback One Make Race versenyt, amelyre jó visszajelzések érkeznek a versenyzőktől és a közönségtől. Sőt, a 2019-ben indult GP eRacing megalakításával kiterjesztettük üzletünket a digitális motorsportokra is. Felügyeletünk a Grand Prix Motor Park is, amely Kanchanaburi tartomány átfogó szabadtéri tevékenységeinek mérföldköve , és a márkanév alatt bemutatjuk az ajándéktárgyakat. ROD, amelyet kifejezetten azért gyártottak, hogy idén először a Bangkoki Nemzetközi Autószalonon terjesszék.”

A 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalon meglátogatásához az Early Bird jegy most akciós, 50 baht-os áron és korlátozott számban kapható a https://motorshow-online.com weboldalon mostantól egészen 2022. március 22-ig. akik Early Bird jegyet vásárolnak, QR-kódot kapnak, amelyet bemutatnak a személyzetnek a Challenger 1-3. csarnok főbejáratánál. Megvásárolható a K-Plus alkalmazáson keresztül, illetve KTC hitelkártyák pontbeváltásával és egyéb online csatornákon is.

Emellett a szervező létrehozta a Car Buddy by GPI alkalmazást az ingyenes jeggyel rendelkezők előzetes regisztrációjához, valamint az összes autóval kapcsolatos szolgáltatás, a vezető autógyártó cégek akcióinak, áraknak, értékeléseinek megkeresésére. a legújabb modellek.

Mr. Peeraphong Eamlumnow, a Media Publishing operatív igazgatója, Grand Prix International Public Company Limited A 43. Bangoki Nemzetközi Autószalon alelnöke pedig kijelentette: „Mióta a Car Buddy by GPI alkalmazás 2019-ben elérhető volt, a szervező folytatta a Car Buddy by GPI alkalmazás fejlesztését, hogy megkönnyítse a Bangkoki Nemzetközi Autószalon látogatóit. Ezenkívül hozzáadtuk a keresési szolgáltatást az autókarbantartások, szervizközpontok, garázsok, segélyszolgálatok, barkács karbantartások tekintetében. Emellett az autók promócióit is biztosítja azok számára, akik új autót keresnek, könnyen dönthetnek anélkül, hogy időt veszítenének a különféle weboldalak böngészésére, mivel a Car Buddy by GPI alkalmazás minden információt egyben biztosít.”

A 43. Bangoki Nemzetközi Autószalon a Muang Thong Thani IMPACT Challenger 1-3 csarnokában kerül megrendezésre 2022. március 23. és 2022. április 3. között 12.00 és 22.00 óra között. A jegy ára 100 baht, és a látogatók sorsoláson vehetnek részt. A díjak: MG EP Plus, ORA Good Cat (400 Tech), Kawasaki W175, Honda Super Cub, Yamaha GT125, Suzuki Smash 115 FI , valamint a szervező ajándéktárgyai, összesen 2 940 370 baht értékben. A részvételhez olvassa be a QR-kódot a jegy hátoldalán, és válaszoljon a kérdésekre.

 

A 43. Bangoki Nemzetközi Autószalon menetrendje

VIP nap: 2022. március 21., hétfő (12.00-20.00)

Sajtónap: 2022. március 22., kedd (8.59-18.00)

Nyilvános napok: 2022. március 23. – 2022. április 3. (összesen 12 nap)

Hétköznap: 12.00-22.00 óráig.

Hétvégén: 11.00-22.00 óráig.

Helyszín: Challenger Hall 1-3, IMPACT Muang Thong Thani

Foto: Thon Matiko