A Nissan köszönetet mond minden thaiföldi vásárlójának 70. évfordulója alkalmából Thaiföldön, a 2022-es Autószalonon

A Nissan Thailand azzal ünnepli fennállásának 70. évfordulóját, hogy az idei 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon bemutatta vezető szerepét az elektromos mobilitás és a technológiai újítások terén, amelyet dinamikus járműkínálattal támogatnak értékes thaiföldi vásárlói.

A stand idei témája az „Innováció az izgalomért”, a Nissan Thailand pedig a 2022. március 23-tól április 3-ig tartó bemutatón mutatja be dinamikus járműkínálatát a Muang Thong Thani Challenger Halls 1-3. A legnépszerűbb modellek a következők:

Új Nissan Almera – A legújabb kiadás modern és sportos dizájnnal, hat monoton karosszériaszínnel, köztük a „Night Blue” színnel, valamint új kéttónusú színekkel: fehér fekete tetővel és szürke fekete tetővel a VL CVT és VL modellekhez. Sportech modellek. A prémium és kényelmes belső teret lenyűgözik az új, fekete bőr QUOLE MODURE ülések, a nulla gravitációjú ülés, amely visszaveri a napfény hőjét, és az utasok kényelmesen ülhetnek az egész út során. Az új Nissan Almera lenyűgöző vezetési teljesítményt és átfogó biztonsági technológiát kínál, beleértve a hat légzsákot (V CVT modellek), amelyek a Nissan Advanced 360° Safety Shield-nek köszönhetően magabiztosságot és biztonságot nyújtanak a vezetőnek és szeretteinek. Emellett csatlakozik az Apple CarPlay és az Android Auto Connectivity rendszerhez is, így minden fedélzeten szórakoztatást és biztonságot nyújt a vezetés közben.

Nissan KICKS e – POWER – A kompakt SUV innovatív, teljesen új elektromos meghajtású technológiája nem igényel töltést. A benzint elektromos energiává alakítja, amelyet közvetlenül a 100%-ban elektromos akkumulátoros motorjában tárol. A Nissan KICKS e-POWER kéttónusú dizájnszínekkel is rendelkezik, amelyek tükrözik egyediségét. „Egy meghajtó, és imádni fogod”.

Nissan Terra – A prémium SUV-t úgy fejlesztették, hogy kategóriájában a legjobb biztonságot, szórakozást és luxust nyújtsa, és biztonságosan és korlátlanul elviszi a vezetőket minden úti célhoz. Erőteljes motorja kategóriájában a legjobb gyorsulási teljesítményt nyújtja, míg a Bose Premium Audio és Entertainment térhatású hangrendszer minden utas kapcsolatban marad és szórakoztatja a vezetést.

Nissan Navara – Ezt a szívós és intelligens teherautót úgy tervezték, hogy „a bátrak hajtsák”, és minden utazást kalanddá változtat. Erőteljes motorja és négykerék-hajtása bármilyen célt meghódíthat. Híres, teljesen dobozos alváza a legnagyobb kihívást jelentő terepen is megállja a helyét, a Nissan Advanced 360° Safety Shield pedig további nyugalmat kínál.

Nissan LEAF – Ez a jármű jelenleg az egyetlen 100%-ban elektromos jármű Thaiföldön, amely olyan V2H technológiát kínál a fogyasztóknak, amely képes megosztani és tárolni az áramot az otthonok energiaellátása érdekében. Ez a teljes ökoszisztéma segíthet csökkenteni a napi energiafogyasztást, csökkenteni a háztartási villanyszámlákat, és jelentősen csökkentheti az elektromos járművek használatának költségeit. Azoknak az ügyfeleknek, akik Nissan LEAF-et szeretnének birtokolni, az Autószalon exkluzív ajánlata mindössze 1 499 000 baht akciós árat tartalmaz 0%-os kamattal, valamint ingyenes első osztályú biztosítást.

Mr Isao Sekiguchi, a Nissan Thailand elnöke így nyilatkozott: „Szeretnék köszönetet mondani minden tisztelt thaiföldi ügyfelünknek, mivel a Nissan Thailand büszke arra, hogy több mint 70 éve a thai emberek mellett állt, kezdve egy kis gyár szerény kezdetétől egészen a mieinkig. modern gyártólétesítmények ma. Ez idő alatt a Nissan jelentős mértékben hozzájárult Thaiföld gazdasági növekedéséhez és fejlődéséhez, így az ország az autóipari kiválóság központjává vált.”

„Ezt úgy tettük meg, hogy értékes thai ügyfeleinket minden tevékenységünk középpontjába helyeztük. Az elmúlt 70 évben termék- és szolgáltatásinnovációt szállítottunk thaiföldi ügyfeleinknek, és várjuk, hogy még izgalmasabb technológiát és tulajdonjogot teremtsünk. tapasztalatokat szereznek számukra az elkövetkező évtizedekben.”

A Nissan több mint 70 thaiföldi fennállásának megünneplésére büszkén mutatjuk be a 2022-es Autószalonon elérhető különleges ajánlatok gyűjteményét, amelyek segítenek minden eddiginél megfizethetőbbé tenni egy új Nissan jármű birtoklásának költségeit. Ide tartozik többek között a 0%-os kamatláb, az ingyenes 90 napos próbaverzió, az ingyenes első osztályú „Nissan Premium Protection” biztosítás 1 évre, valamint a gondtalan csomag*.

Ezen az évfordulón a Nissan arra is büszke, hogy bemutatja a legendás első Nissan Skyline GT-R C10-et, amely a rajongók egyik legkedveltebb sportautója világszerte. A Skyline GT-R C10 1968-ban született egy teljes modellváltás után. Híres volt a „ Hakosuka ” becenevéről (Boxy Skyline), és szélesebb és alacsonyabb karosszériája éles stílussal rendelkezik, különösen a hátsó sárvédő karaktervonala, amelyet a nagy teljesítményű hidrodinamika alapján terveztek, amely izgalomba hozza a motorsportok rajongóit.

A standnál található „Nissan Electrification Zone” oktatási élményt kínál a Nissan Energy Share koncepcióval, amely értékinformációkat nyújt az elektromos járművek és az elektromos ökoszisztémák iránt érdeklődő ügyfelek számára. Az elektromos járművek már nem csak utazásra valók, hiszen a fejlett bemutatóház bemutatja, hogyan válhatnak a csatlakoztatott autók személyes elektromos hálózatokká, amelyek megosztják az áramot az otthonok áramellátásával. Ez az elektromos járművek ökoszisztémája segít csökkenteni a napi energiafogyasztást és a háztartási villanyszámlákat, miközben jelentősen csökkenti az elektromos járművek birtoklásának és üzemeltetésének költségeit.