Készen áll az ÚJ MG ZS Limited Edition bemutatására, 500 darabra korlátozva az Autószalonon.

SAIC Motor-CP Co., Ltd. és MG Sales (Thailand) Co., Ltd., MG autók gyártói és forgalmazói Thaiföldön. Bejelentjük az ÚJ MG ZS EV, a legújabb 100%-ban elektromos jármű hivatalos eladási árát , 949 000 baht kikiáltási árat, és az MG ZS smart SUV 50 000 eladását ünnepeljük az ÚJ MG ZS Limited Edition bemutatásával. 500 autó, beleértve az összes modellt autók megtekintésére és tesztvezetésre, valamint különleges ajánlatok a 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon március 23 április 3

 

Az ÚJ MG ZS EV hivatalos eladási árának bejelentése

Az ÚJ MG ZS EV a „ Tényleg könnyű” koncepcióval érkezik. A minden eddiginél jobban kifejlesztett elektromos autók használatát tükrözi, legyen szó fejlett dizájnról, kiemelkedő teljesítményről 177 lóerős motor, 50,3 kW/h akkumulátor tud futni 403 kilométer teljes feltöltéssel egyszer Ismerkedjen meg a szabadtéri életmóddal a V 2 L (Vehicle to Load) funkcióval , amely elektromos eszközöket lát el árammal. 2200 watt maximális teljesítménnyel, berendezések , létesítmények és biztonságtechnika telepítésével együtt Bízzon minden utazásban az MG Super Charge hálózattal, amely az MG egyik elektromos jármű ökoszisztémája ( EV Ecosystem) , amely támogatja az országos utazást. Az országszerte történő utazás tesztje alapján, a teljes távolság több mint 4880 kilométer.

 

ÚJ MG ZS EV 2 almodell közül választhat, nevezetesen a Model D és Model X közül , a következő eladási árakkal.

  • ÚJ MG ZS EV Model D

Normál ár 1.189.000 baht Kedvezmény a kormányzati promóciós intézkedésekből 240 000 baht

Nettó ár 949 000 baht *

  • ÚJ MG ZS EV Model X

Normál ár 1.269.000 baht Kedvezmény a kormányzati promóciós intézkedésekből 246 000 baht

Nettó ár 1 023 000 baht *

* Ez az ár a Nemzeti Elektromos Járművek Politikai Bizottsága által támogatott ár.

* Azon ügyfelek számára, akik a Royal Gazette bejelentése után veszik át az autót

 

ÚJ MG ZS Limited Edition, egy különleges modell, amely az MG népszerű SUV- jának sikerét ünnepli .

ÚJ MG ZS Limited Edition speciálisan díszített változat Korlátozott gyártás, mindössze 500 darab , az MG ZS modell eladásának megünneplése céljából . Thaiföldön több mint 50 000 járművel , és az egyik vezető folyamatosan a többcélú járműpiacon a B-SUV csoportban Thaiföldön modellhez ÚJ MG ZS Limited Edition Különlegesebb dizájnnal és díszítéssel érkezik, ami sportos hangulatot kölcsönöz az első hűtőrácsnak.
első-hátsó lökhárító Az ajtókárpit fényes feketével díszített. fekete oldalsó tükrökkel fekete tetősín fekete hátsó légterelő fekete külső ajtókilincs 17 colos alufelnikkel, új dizájnnal, fekete belsővel, piros fonallal díszített műbőr ülésekkel. panorámás napfénytető 6 irányban elektromosan állítható vezetőülés Elektromos csomagtérajtó lábérzékelő készlettel ÚJ MG ZS Limited Edition 3 szín közül lehet választani : Arctic White, Black Knight és Scarlet Red, ára 779 000 baht.

 

Az MG EP és az MG EP PLUS új eladási árának nyilvánosságra hozatala a kormányzati politikákból származó kedvezmények levonása után.

MG EP és MG EP PLUS 100% -ban elektromos autó, kombi stílusú mindenki számára megfelelő Funkciója alapján különbözik. felszerelés és technológiák ez elegendő a használatra tágas kabin A csomagtér nagy, 1456 literes, és nagy akkumulátorral rendelkezik, amely akár 380 kilométert is képes megtenni egy feltöltéssel.  az MG EP által az MG EP PLUS pedig egy másik autó. részt vesz a kormány elektromos járműveket támogató politikájában Állítsa be az új eladási árat az alábbiak szerint

  • MG EP

      Normál ár 988.000 baht Kedvezmény a kormányzati promóciós intézkedésekből 227 000 baht

      Nettó ár 761 000 baht *

  • MG EP PLUS

      Normál ár 998.000 baht Kedvezmény a kormányzati promóciós intézkedésekből 227 000 baht

      Nettó ár 771 000 baht *

* Ez az ár a Nemzeti Elektromos Járművek Politikai Bizottsága által támogatott ár.

* Azon ügyfelek számára, akik a Royal Gazette bejelentése után veszik át az autót

 

Emellett az MG egy speciális kiadású MG EP-t is készül piacra dobni , MG EP Red Edition néven . mostanában

 

MG Cyberster utolsó íve Prestige Reservation az MG Cyberster birtoklásának lehetőségével

tavaly év végén Az MG bemutatta az MG Cyberster roadster sportautót. Ez egy 100%-ban elektromos koncepcióautó , amely egyedi kialakítású, és megegyezik az MGB Roadsterrel, az MG legendás sportautójával.
és az utastér kialakítása e-sport stílusú Nagy teljesítményű akkumulátorral is fel van szerelve. akár 800 kilométer/órás sebességgel is futhat nagy teljesítményű villanymotorral, amely mindössze 3 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/h-ra

 

és az MG Cyberster Prestige Reservation kampányhoz amely lehetőséget kínál a jogok lefoglalására és
az MG Cyberster birtoklására Thaiföldi változat amely az MG Cyberster után különleges kiváltságokat kap Hivatalos indulás van. Az ilyen foglalási pénz 10 -szeresére növekszik , hogy kedvezményt kapjon. 2 csomag van: Ezüst csomag 5000 baht levonható 50 000 baht kedvezményként és Arany csomag 100 000 baht kedvezményként használható. Több mint 785 baht . már lefoglalva , és a Bangkok International eseményen ez a motorbemutató Ez lesz az utolsó lehetőség egy ilyen különleges kampányra.

 

Ezenkívül az MG más modelleket is szállít, például az ALL NEW MG5-öt. A thai vásárlók és az MG EXTENDER körében nagyon népszerű sportkupé szedán Egy óriási hangszedő, amely többet ad, mint erőt készen áll az ajánlatok elfogadására Különleges minden autómodell foglalása esetén Ezen a 43. Autószalonon vagy az MG bemutatótermeiben és a szabványos szervizközpontokban országszerte.