A Mercedes-Benz bemutatja „ Az új Mercedes-Benz C-osztályt ” és a „ Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé Special EDITION ”-t „A holnap újjáélesztése” koncepció keretében a „ 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon ”

március 23- tól április 3- ig tartó „ 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon” minden szegmensben luxusautók teljes flottáját mutatja be a „ Holnap újrafeltalálása” koncepció keretében. A csúcspontok közé tartozik az „Új Mercedes-Benz C-osztály”, az új baba luxusmodell lenyűgöző vezetési teljesítménnyel és a „Mercedes-AMG C 43 4 MATIC Coupé Special EDITION”, a Mercedes-AMG páratlan tökéletességének szimbóluma….

Részletek

A Honda a 2022-es Autószalonon a teljes hibrid e:HEV modellkínálatot helyezielőtérbe

Honda Automobile ( Thaiföld ) Co. , Ltd. Az idei autókiállításon a vadonatúj Honda HR-V e:HEV és más full-hibrid e: HEV modellek kínálatát emeli ki teljes hibrid e:HEV modelljével. A Honda sportos DNS-ét az erős turbómotorokkal felszerelt járművei is megerősítik a teljesen új Honda Civic, más népszerű modellekkel együtt, összesen 10 darab kiállított járművek ….

Részletek

A Volvo Cars tiszta energiájú járműveket dob piacra Bangkokban

A Volvo Cars tiszta energiájú járműveket dob piacra üzemanyagot takarít meg Ez a legfejlettebb technológiával érkezik Csatlakozzon a legújabb crossover kupé stílusú elektromos autó bemutatásához a 2022-es Bangkoki Nemzetközi Autószalonon A Volvo Cars csatlakozik a bangkoki eseményhez, hogy bemutassa a legfejlettebb autóipari innovációkat az összes Volvo modellen. A 2022-es Nemzetközi Autószalon készen áll a TELJESEN…

Részletek