A Honda a 2022-es Autószalonon a teljes hibrid e:HEV modellkínálatot helyezielőtérbe

Honda Automobile ( Thaiföld ) Co. , Ltd. Az idei autókiállításon a vadonatúj Honda HR-V e:HEV és más full-hibrid e: HEV modellek kínálatát emeli ki teljes hibrid e:HEV modelljével. A Honda sportos DNS-ét az erős turbómotorokkal felszerelt járművei is megerősítik a teljesen új Honda Civic, más népszerű modellekkel együtt, összesen 10 darab kiállított járművek . A cég különleges ajánlatokat kínál, amelyek megkönnyítik az ügyfelek számára, hogy Honda autót szerezzenek, és speciális kamattal 0 % -tól kezdődően a 2022. évi 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon a Honda Boothban (A9), Challenger Hall 2, IMPACT Muang Thong Thani, 2022. március 23. és április 3. között . Az ügyfelek is élvezhetik a különleges ajánlatok bármelyik Honda bemutatóteremben országszerte, amikor lefoglalnak egy Honda autót, és 2022. március 1. és 2022. április 30. között átveszik azokat .

 

Noriyuki Takakura, a Honda Automobile (Thailand) Co., Ltd. elnök -vezérigazgatója így nyilatkozott: „ A Honda szeretné megköszönni ügyfeleinek és a médiának a folyamatos támogatást és bizalmat, amely segített nekünk megszerezni az első helyet a személygépkocsi-piac az elmúlt két hónapban (2022. január és február) folyamatosan. Az idei Honda standon a modellek széles skáláját mutatjuk be, beleértve az e:HEV modellsort, amelyet a vadonatúj Honda HR-V e:HEV vezet , egy prémium sportterepjáró teljes hibrid e:HEV rendszerrel együtt. A Honda SENSING intelligens biztonsági technológia a termékpaletta minden változatában. A csúcspontot a kiemelkedő sportos DNS-sel rendelkező járműveink jelentik, élükön a vadonatúj Honda Civic prémium sportlimuzinnal, amely új VTEC TURBO motorral és Honda SENSING minden változatával, valamint más népszerű modellekkel rendelkezik a különböző szegmensekben . A Honda különleges ajánlatokat is kínál , amelyek korlátlan boldogságot biztosítanak egy újabb értékkel hogy biztosítsuk az ügyfelek igényeinek kielégítését. A Honda folytatja a kiváló minőségű autók gyártását , miközben az integrált értékesítés utáni szolgáltatást egy másik szintre emeli, ugyanazon szabványok mellett Thaiföld mind a 229 bemutatótermében és szervizközpontjában, hogy biztosítsa vásárlóinak termékeinkbe vetett bizalmát és a legmagasabb szintű elégedettséget a szolgáltatással.”

 

Az Autószalonon a Honda standján bemutatott kiemelt modellek a következők:

  • Erőteljes vezetési teljesítményt és kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot biztosító hibrid modellcsalád , beleértve a Honda City e:HEV-t , a Honda City Hatchback e:HEV-t és a Honda Accord e:HEV-t. A kínálat legkiemelkedőbb modellje a vadonatúj Honda HR-V e:HEV , egy prémium sportterepjáró, teljes hibrid e:HEV rendszerrel és Honda SENSING intelligens biztonsági technológiával minden változatban. Prémium és sportos külső dizájnnal rendelkezik minden szögben. A karcsú és izgalmas megjelenést az RS változat sportos exkluzív dizájnnal erősíti . Egy e : HEV full hibrid rendszerrel érkezik két villanymotor és egy 1 . 5 literes Atkinson Cycle DOHC
    i
    VTEC 4 hengeres, 16 szelepes motor elektromosan összekapcsolva Folyamatosan változó sebességváltó ( E CVT ) és lítium ion akkumulátorral felszerelt intelligens tápegység ( IPU ) . Erőteljes menetteljesítményt és azonnali reakciót biztosít 253 newtonméteres maximális nyomatékkal és kiváló üzemanyag-hatékonysággal akár 25,6 km/literig, és fel van szerelve egy Drive Mode kapcsolóval is, amely megkönnyíti a három vezetési mód közötti váltást. Az utastér tágas és kényelmes, és a többfunkciós funkciónak köszönhetően minden igényt kielégít hátsó ülések, amelyek valóban tükrözik a Honda egyediségét. A vadonatúj Honda HR-V e :HEV olyan prémium funkcionális funkciókkal van felvértezve, mint a kihangosítható elektromos csomagtérajtó Walk Away Close funkcióval , a biztonsággal és a csúcstechnológiával együtt. Vezessen magabiztosan minden úton: 10 éves hibrid akkumulátor-élettartam-garanciával és 5 év futásteljesítmény-korlátlan garanciával a teljes hibrid rendszerre* , ingyenes munkaerővel rendszeres ellenőrzések nélkül öt évig vagy akár 100 000 kilométerig , és Honda Ultimate Care, bővített új autógarancia még két év vagy 40.000 kilométer . Az ügyfelek különleges ajánlatokat élvezhetnek egy speciális 2 . 2022. március 1. és 2022. április 30. között 59 %-os kamat és egy év ingyenes biztosítás jár Honda autó foglalása és átvétele esetén .
  • A TURBO modellcsalád a sportosság DNS-ével büszkélkedhet, erőteljes vezetési teljesítménnyel és kiváló üzemanyag-hatékonysággal büszkélkedhet. Tartalmazza a Honda City Turbót, a Honda City Hatchbacket és a Honda Accord Turbót, valamint a termékpaletta csúcspontját, a vadonatúj Honda Civicet , egy ikonikus prémium sportlimuzint, amely minden szögből prémium és sportosabb külsőt vonultat fel. A kabin tágas és kényelmes. Az új, 1,5 literes VTEC TURBO motornak és a CVT sebességváltónak köszönhetően minden változat várakozáson felüli teljesítményt nyújt , 178 LE maximális teljesítménnyel és kiváló, 17,2 km/literes üzemanyag-hatékonysággal. A vadonatúj Honda Civic az E 85-öt is támogatja üzemanyagot és Honda SENSING intelligens biztonsági technológiát tartalmaz . Páratlan szintű kényelmet kínál a Honda Smart Key Card kártyával rendelkező Honda Smart Key System rendszerrel, és fejlett kényelmi és biztonsági technológiával van felszerelve. Az ügyfelek 2022. március 1 -től 2022. március 1 -től 3 0- ig különleges ajánlatokat kapnak, beleértve a 2,59%-os speciális kamatlábat* és az ingyenes 1 éves biztosítást*. április 2.

 

Az érdeklődő vásárlókat felkérjük, hogy látogassanak el és fedezzék fel a Honda Booth-t ( A9), hogy különleges ajánlatokat kaphasson Honda autó foglalása és átvétele esetén 2022. március 1. és 2022. április 30. között . A különleges ajánlatok típusonként eltérőek, de mindegyik megkönnyíti az ügyfelek számára, hogy Honda autót vásároljanak a 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalon 2022 , Challenger Hall 2, IMPACT Muang Thong Thani, 2022. március 23. és április 3. között. Az ügyfelek szintén élvezhetik ugyanazok az akciók a Honda 229 szalonjában országszerte .