Világpremieren jártunk méghozzá a Maserati Celio! De ezen kívül még számos autót teszteltünk az elmúlt 3 hétben

Volt itt kérem Alfa, Lambo, Fiat, Ferrari, Land Rover, DS, KIA, Tesla, Ford, Nissan, Triumph, Suzuki folytassam még? Nem kell aggódni minden volt amit akartunk, válogathattunk, több mint 200 autó állt rendelkezésünkre.

Többek között még 2 motoros fesztiválba is belecsöppentünk, ahol régi ismerősökkel futottunk össze.

 

Nem kell megköszönnünk a magyar képviseleteknek, mert nem ők szervezték, sőt nem is tudtak róla! Mi ezért külön köszönjük azoknak, akikkel évek óta megszakítottuk a kapcsolatot, így sokkal könnyebb elfogultság nélkül leírni a véleményünket!
Mi elmondhatjuk, hogy egyetlen egy márka, importőr sem adott még nekünk pénzt, s nem fizetett le azért, hogy azt írjuk amit ők szeretnének! Sajnos ez egy ilyen szakma, fizetnek, azt írjad ami nekünk jó!

Szóval gondold át mi az igaz vagy sem a tesztekben!?

Természetesen vannak kivételek, Nissan, Jeep, Fiat, Alfa-Romeo, Peugeot, Citroen, KSR-csoport, KTM, Harley-Davidson, Husqvarna, „Opel”, Toyota és a Lexus (ők sem adtak pénzt de velük kommunikatív az együttműködés)! A többiek azok a cégek, akikről azt gondolunk, ami a véleményünk! Mit gondolunk a magyar kirendeltségről?Kkérdezzed, meg ha találkozol kollegáinkkal!

De itt most szögezzük le, vannak lehetőségek, változások, amikkel Ők eddig nem éltek, ez van, talán majd holnap!

Eddig is segítettünk autót-motort vásárolni a 2021-es évben, 174 autó s 14 db motor a teljesítmény, 2022-ben is hasonló az elvárás, de nem pénzért! Ezért köszönjük azon márkáknak, akik a kivételek, s kapcsolatban vagyunk velük.