Ha már Ázsiában jártunk akkor VW találkozó

Ha 2022 június akkor a Siam VW Fesztiválról lehet szó csakis, amelyet a Bangkokba tartottak, a Wonder World vidámparkban.

Ez az esemény az egyik legjobban várt VW-esemény Délkelet-Ázsiában, a VW-rajongók itt mutathatják meg hol s merre járnak ezek az autók tuningba vagy éppen felújításban. És ez a Siam VW Fesztivál már 11. alkalommal kerül megrendezésre. Ugye volt ez a COVID mindenfelé, ezért sok minden más mellett ezt a rendezvényt is törölni kellett 2021-ben, de most itt vagyunk.

A Siam VW Fesztivál szokás szerint szombaton déltől estig mutatja be az autókat. A „The Biggest Swap Meet Event in Asia” ezt a híres VW eseményt mindig követik az alkatrészek, tartozékok és egyéb VW-vel kapcsolatos cuccok piaca.

Természetesen mi is itt voltunk nem hagytuk ki ezt a VW Show-t, amelyen sok VW-rajongó is részt vett Délkelet-Ázsiából. Eddig úgy tudjuk, hogy a résztvevők Malajziából, Szingapúrból, Japánból, Indiából, sőt Németországból is érkeztek. A rendezvényen mintegy 5000 ember vett részt, és 800 autó regisztrált. Ami nem kis rendezvény a Volkswagen rajongók körében.

Hogy mik is voltak: minden ami VW léghűtéses-vízhűtéses az felsorakozott a rendezvényen. A VW Golf vonaltól kezdve az Mk1-től az Mk4-ig, a New Beetle VW Corrado-tól a Transporter T3-ig.