A DS AUTOMOBILES JÖVŐJÉBE VEZETŐ UTAZÁS AZ ÚJ DS 7-TEL FOLYTATÓDIK

  • A DS Automobiles egy merész és avantgárd márka „Utazás a jövőbe” című sajtótájékoztatóját múlt pénteken tartották a #milano-i, futurisztikus STEP FuturAbility District térben .
  • Kivételes termékek, omnichannel forgalmazás, egyedülálló élmény és e-tensification: ez a francia márka négy alappillére, amely biztosítja a nagy sikert.
  • A New DS 7 esemény főszereplője, a francia utazási művészet legmagasabb szintű kifejeződése, finomságból, nemes anyagokból a fedélzeten, a francia luxus és az avantgárd technológia ihlette felületekkel.
  • A termékpaletta öt felszereltségi szinten, egy limitált kiadású és három plug-in hibrid motorral, 225, 300 és 360 LE-vel, valamint egy 130 LE-s dízelmotorral érhető el.
  • Havi 300 eurós fizetéssel az új DS 7 volánja mögé ülhet, szabadon választhat a BlueHDi 130 Diesel motor vagy az E-TENSE 225 plug-in hibrid között.

Nemrégen Milanóban járva az „Utazás a jövőbe” című találkozón összefutottunk a DS csapattal.

A DS Automobiles egy innovatív és avantgárd márka, amely képes ügyesen ötvözni az elegáns stílust a legkifinomultabb technológiával . 2014-es indulása óta a márka a villamosítást helyezte stratégiája középpontjába, olyannyira, hogy mindössze öt évvel később egy teljesen villamosított termékcsaládot mutatott be. 2020-ban ez volt a legalacsonyabb CO2-kibocsátással rendelkező többenergiás márka Európában. Az átállás pedig egyre gyorsul: 2024-től minden új DS Automobiles termék 100%-ban elektromos lesz.

Villamosítási stratégiája azonnali sikert aratott, amint azt 2022 első fele is bizonyította. A DS Automobiles valójában 31%-os növekedést ért el 2021 azonos időszakához képest, így 2,55%-os piaci részesedést szerzett. Ezek a számok még jelentősebbek, ha figyelembe vesszük a hazai piac erőteljes visszaesését (-25%).

” Nagyon büszkék vagyunk az eddig elért eredményekre, ami a DS Automobiles erőteljes növekedésének kézzelfogható jele, mivel a paletta már teljesen felvillanyozott és hiteles megnyilvánulása a jövőbeli mobilitásnak  – mondta Eugenio Franzetti, a DS márka olaszországi ügyvezető igazgatója.A technológiai innováció az egyik pillér, amelyen sikerünk nyugszik, és amely lehetővé teszi számunkra, hogy növekvő bizalommal és ambícióval tekintsünk a jövőbe. A DS Automobiles megalakulása óta arra törekszik, hogy megtestesítse a francia luxust az autóiparban, és autóit a személyes kifejezésmódot kereső és az új technológiák iránti szenvedélyt kereső ügyfelek számára tervezték. Mindez jól látható az új DS 7-ben, az új modellben, amely ötvözi a merész stílust, a legkifinomultabb technológiákat és a páratlan kényelmet ».

A siker négy alappillére

A francia márka nagy sikere négy alappilléren nyugszik, kezdve a kivételes termékekkel , amelyekhez hasonló a kategória. Az olyan értékes anyagokat, mint az ülések kifinomult bőre és az autók tekintélyes belső terei, a DS mesterei a legnagyobb hozzáértéssel kezelik, így egy páratlan stílus személyes kifejezésévé válnak. Minden részlet páratlan megmunkálás eredménye, mint például a guillochage technika , amelyet képzett kézművesek használnak a felületdíszítésben; a „karkötő feldolgozás”, amely a nyerges mesterek bőrformázó munkájából született; és az elegáns Point Perle varrás, amely finomságot és eleganciát ad a belső térnek. Mindezt páratlan technológiai felszereltség kíséri: a DS Smart Touch-tól, amely lehetővé teszi, hogy egy egyszerű mozdulattal kommunikáljon az új infotainment rendszerrel, a DS Extended Head Up Display-ig, amely a vezetési információkat egy 4 méter távolságra elhelyezett képzeletbeli képernyőre vetíti. a vezető, egészen az exkluzív DS Active Scan felfüggesztésig, amely folyamatosan érzékeli az útfelület állapotát.
A második pillér, amelyre a DS Automobiles támaszkodhat, az omnichannel elosztóhálózat, amely a lehető legjobb módon optimalizálja a különböző értékesítési csatornákat. Ennek több mint 48 DS STORE-je van Olaszországban, és egy rendkívül sikeres online értékesítési csatorna támogatja, amely 92%-os lefedettséget garantál az olasz prémium piacon.
A vásárló tehát a vásárlási élmény középpontjába kerül – ez a márka harmadik pillére -, amelyet tovább egészít a DS Automobiles exkluzív szolgáltatásainak kiterjedt hálózata, mint például az Only You program, amelyen keresztül a vásárlók prémium szintet élvezhetnek. tapasztalatokat, és kihasználja az olyan exkluzív szolgáltatásokat, mint a „DS VALET”, „DS ASSISTANCE” és „RENT A DS”. Végül a párizsi márka negyedik sarokköve a villamosítási folyamatban rejlik ;A 2019-ben 100%-ban villamosított termékpaletta bevezetésével a DS Automobiles 2020-ban a legalacsonyabb szén-dioxid – kibocsátással rendelkező többenergiás márka lett Európában. Az átállás pedig egyre gyorsul: 2024-től minden új DS Automobiles termék 100%-ban elektromos lesz.

Új DS7, áramvonalas kínálat és rendkívüli ajánlat, hogy a jövő volánja mögé ülhessen

Az új DS 7 a francia utazási művészet legkiválóbb kifejezését képviseli kifinomultságból, nemes anyagokból a fedélzeten, a francia luxus és az avantgárd technológia által ihletett felületekkel. A legnagyobb párizsi divatházakhoz hasonlóan a DS Automobiles is különös figyelmet fordít az anyagok kiválasztására és kezelésükre, hogy olyan környezetet teremtsen, amely minden utazást egyedivé tesz. Az új DS 7-en mindez a legmagasabb fokra emelkedett, a vetélytársat nem ismerő alapfelszereltségnek is köszönhetően.
Az új sorozat különösen versenyképes, mivel standard tartalommal gazdagodik, különösen az „alacsony trimmű” változatoknál, ugyanakkor racionalizálja, hogy az előző modell 35 verziójáról az új DS 7 5 változatára vált. testreszabható 7 csomaggal, amelyek a legkeresettebb opciókat tartalmazzák, jelentős gazdasági előnyt élvezve. Így az állami ösztönzőknek és a márka közreműködésének köszönhetően havi fizetéssel szabadon választhatva a BlueHDi 130 Diesel motor vagy az E-TENSE 225 plug-in hibrid között az Új DS 7 volánja mögé. 300 €-ból. Hangsúlyozni kell, hogy az Opéra kivételével az E-TENSE 225 motorral felszerelt összes berendezés részesül állami öko-ösztönzőkből, mivel alacsonyabbak a 45 000 eurós maximális felső határnál (ÁFA és MSS nélkül).
Részletesen elmondható, hogy az új modell öt konkrét változatban érhető el: egyrészt Bastille Business, Rivoli és Opéra, másrészt Performance Line és Performance Line +. Ezenkívül az exkluzív új DS 7 E-TENSE 4×4 360 LA PREMIÈRE Limited Edition megjelenése a megjelenéskor elérhető. A motorpaletta termikus és elektromos motorokat tartalmaz, köztük három E-TENSE plug-in hibridet 225, 300 és 360 lóerővel. Hat színben kapható – lakkozott szürke, zafírkék, gyöngyházfehér, gyöngyfekete, platinaszürke és gyöngykristály –, míg a könnyűfém keréktárcsák 18-20 colos méretűek, A-osztályú abroncsokkal, az új DS 7E kivételével. TENSE 4×4 360, amely 21 colos BROOKLYN felnikkel büszkélkedhet Michelin Pilot Sport 4S abroncsokkal.
Kétféleképpen rendelheti meg és vásárolhatja meg az Új DS 7-et: a Selling On Line digitális platformján vagy a 48 olasz DS Store egyikében, kihasználva a DS Expert Advisors professzionalizmusát és tapasztalatát. Továbbá a DS DELIVERY VALET szolgáltatásnak köszönhetően # autóját az ügyfél által választott címre szállítjuk.
Végül augusztus 31-ig a DS Automobiles egy különleges kezdeményezéssel támogatja az új DS 7 E-TENSE-t a DS 7 CROSSBACK jelenlegi tulajdonosainak, az első vásárlóknak, akik hittek a modellben, és egy Free2Move Easy Wallbox e-megoldást kínál nekik.

Új DS 7 E-TENSE 4×4 360 LA PREMIÈRE Limited Edition

Az új modell bevezetésének megünneplésére a DS Automobiles egy limitált szériát készített: Új DS 7 E-TENSE 4×4 360 LA PREMIÈRE. Az új DS 7 E-TENSE 4×4 360 Opérán alapuló exkluzív Limited Edition új fényes fekete első lökhárító lapáttal, fekete monogramokkal és speciális jelvényekkel egészíti ki a DS WINGS fényes fekete felületét, a hűtőrácsot, az ablaklécet és a tetőrudakat. A belső terek bazaltfekete vagy gyöngyszürke színben kaphatók, míg az üléseket, az ajtólapokat, a műszerfalat és a középkonzolt finom Nappa bőr borítja.
Nyilvánvaló, hogy a Limited Edition LA PREMIÈRE örökli az új DS 7 E-TENSE 4×4 360 összes nyerő tulajdonságát, kezdve a Grand Touring szellemiséggel, amely a DS PERFORMANCE, a Formula E csapat két világbajnoki győztese által vezetett különleges fejlesztés eredménye. A váz 15 mm-rel lejjebb került, a nyomtáv szélesebb (elöl + 24 mm, hátul + 10 mm), az első fékek pedig 380 mm átmérőjűek a DS PERFORMANCE márkájú négydugattyús féknyergekkel.
Az új DS 7 E-TENSE 4×4 360 első osztályú teljesítménnyel büszkélkedhet, köszönhetően a 200 lóerős benzinmotornak, valamint az első és hátsó tengelyeken található két 110 és 113 lóerős villanymotornak (összkerékhajtás), amelyek súlya 1885 kg-ra korlátozódik. referencia tömeg-teljesítmény arány a plug-in hibrid szegmensben. A 14,2 kWh-s akkumulátorral párosítva az elektromos motorok zéró emissziós vezetést, extra tolóerőt vagy összkerékhajtást tesznek lehetővé 62 km-ig (WLTP városi ciklus) és 57 km-ig (WLTP kombinált ciklus), valamint 100-as üzemmódban, %-ban elektromosan 190-ig km/h. Az új DS 7 E-TENSE 4×4 360 CO2-kibocsátása mindössze 40 g/km, üzemanyag-fogyasztása pedig 1,8 liter/100 km. Az új DS 7E-TENSE 4×4 360 0-ról 100 km/h-ra 5,6 másodperc alatt gyorsul, 1000 métert pedig 25,4 másodperc alatt tesz meg.
DS ACTIVE SCAN FELFÜGGESZTÉS alapfelszereltség, DS DRIVE ASSIST 2. szintű félautonóm vezetés, DS IRIS SYSTEM infotainment rendszer, új DS PIXEL LED VISION 3.0 fényszórók, FOCAL Electra audiorendszer, DS NIGHT VISION rendszer, DS VEZETŐFIGYELMEZÉS, aktív figyelés kamerával és radarral vezérelt biztonsági fék, első és hátsó parkolóérzékelők 360°-os látószöggel, fűthető, masszírozó és hűtött első ülések, elektromos hátsó üléspad, kiterjesztett kétzónás automata klíma vezérlőpanellel a hátsó ülésekhez és allergiaszűrővel, fűthető szélvédő , elektromos panoráma tető, akusztikus laminált oldalablakok, ajtózárlat riasztó és elektromos gyerekzárak.
Az új DS 7 E-TENSE 4×4 360 LA PREMIÈRE listaáron 74 100 eurótól indul.

Három E-TENSE plug-in hibrid hajtáslánc és egy BlueHDi 130 Diesel motor

A 360 lóerős verzió mellett valójában az új DS 7 225 lóerős motort és kétkerék-hajtást vagy 300 lóerős változatot és négykerék-hajtást kínál. Részletesen, 100%-ban elektromos üzemmódban az új DS 7E-TENSE 4×4 300 eléri a 135 km/h sebességet, és hatótávolsága 81 km-ig (WLTP EAER City) és 63 km-ig (WLTP AER kombinálva) csak 27 g/km-ig engedélyezett. CO2-kibocsátás és homologizált üzemanyag-fogyasztás 1,2 liter / 100 km-nél. A 0-100 km/h-ra gyorsulás 5,9 másodperc alatt megy végbe, az 1000 méteres start-stop pedig 25,9 másodperc alatt történik. Az új DS 7E-TENSE 4×4 300 ára 56 400 eurótól kezdődik.
Az új DS 7E-TENSE 225 elektromos hatótávolsága 80 km-ig (WLTP városi ciklus) és 65 km-ig (WLTP kombinált ciklus) csak 28 g/km CO2-kibocsátással és 1,2 liter/100 km-es engedélyezett fogyasztással rendelkezik. . Az új DS 7 E-TENSE 4×4 225 51 200 eurótól kapható.
Az Új DS 7 motorkínálatát a BlueHDi 130 Diesel motor és a 8 fokozatú automata sebességváltó teszi teljessé. Változtatható geometriájú turbóval és nagynyomású közvetlen befecskendezéssel felszerelve a legmodernebb technológiával rendelkezik a homologizált üzemanyag-fogyasztáshoz 4,0 liter / 100 km-nél és a 106 g / km-es CO2-kibocsátáshoz. Ennek a motornak az árlistája 42 000 eurótól kezdődik.

Öt beállítás a tekintélyes anyagok és a legkifinomultabb rendszerek szerelmeseinek

Az új DS 7 Opéra verzió a kínálat élén áll, a tökéletes kifinomultság, amely kétféle Nappa bőrt kínál: bazaltfeketét és gyöngyszürkét. Nagy felületeivel a bőr legfinomabb része természetes és kifinomult megjelenést kölcsönöz a belső térnek. A műszerfalon és az ajtópaneleken most új, drapozott hatású kárpit található a Nappa bőrborításon. A „Pearl” varrott kárpit és a „Clous de Paris” dombornyomott betétek a DS Automobiles kézműveseinek összetéveszthetetlen aláírását viselik. A tekintélyes környezethez egy sor igen értékes alapfelszereltség felel meg, köztük a DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, a félautonóm vezetési DS DRIVE ASSIST level 2, a DS IRIS SYSTEM infotainment rendszer, az új DS PIXEL LED VISION 3.0 fényszórók és a bővített fényszórók. kétzónás automata klíma és allergiaszűrő.
A francia kifinomultság a Rivoli változat belső tereiben is megtalálható , amelyek a bazaltfekete színt mutatják be, és párnázott, varrással ellátott kárpittal, amelyet a Claudia bőrkárpittal kombináltunk, amely még hangsúlyosabb bőrszálat tartalmaz. DS ACTIVE SCAN FELFÜGGESZTÉS alapfelszereltségként (az E-TENSE verziókon), a DS IRIS SYSTEM infotainment rendszer, az új DS PIXEL LED VISION 3.0 fényszórók, a kamerával és radarral vezérelt aktív biztonsági fék, az első és hátsó parkolóérzékelők tolatókamerával, ill. , végül a kétzónás automata klíma.
Performance Line és Performance Line+ felszereltségi szinteken az új DS 7 bemutatja az Alcantara® kárpitot .Mélyfekete az üléseken, az ajtólapokon, a műszerfalon és a középkonzolon. A kormánykereket perforált bőr borítja, arany és kármin varrással. A sorozatban elérhető felszereltség mellett a PERFORMANCE LINE hátsó középső kartámaszt, alumínium pedálokat és lábtámaszt, Carmine felniket és speciális DS jelvényt ad a motorháztetőn. Ehelyett a PERFORMANCE LINE + változat az új DS PIXEL LED VISION 3.0-val, tolatókamerával, elektromos első ülésekkel és egy fekete csomaggal egészül ki, amely DS WINGS-eket, ablakéleket, tetőrácsokat, hűtőrácsot és fekete jelvényeket tartalmaz.
Végül a Bastille Business beállításPeruzzi Bronze Fabric belső teret mutat be, DS Mistral vászon bevonattal, amelyet a halbőr erezete ihletett, és olyan puha felületet kínál, amilyen csábító tapintású. Igény szerint a belső rész fekete bazaltbőrből készül. Ebben a konfigurációban az új DS 7 számos biztonsági funkcióval rendelkezik, beleértve a sebességtartó automatikát és a sebességkorlátozót sávtartó asszisztenssel, a holttérfigyelőt és a kamera által vezérelt aktív biztonsági féket. Szintén alapfelszereltség az ABS elektronikus fékerőelosztással (EBD), vészfék-asszisztens (EBA), dinamikus menetstabilizáló rendszer (ESP) kipörgésgátlóval (TC).