A FIAT és a Disney Italia univerzum ismét találkozik: a Fiat 600 Hybrid és az új Disney és Pixar animációs film, az „Inside Out 2” együtt új érzelmeket kínálnak

  • A FIAT megújítja varázslatos együttműködését a Disney Italiával azzal, hogy a Fiat Topolino öt egyedi témájú változatának a Disney centenárium alkalmából való megalkotása után a Fiat 600 Hybridet és az „Inside Out 2” animációs filmet is színpadra hozza.
  • A Fiat 600 Hybrid, amely a Fiat visszatérését jelenti a B szegmensbe, jellegzetes tulajdonságainak köszönhetően nemcsak átöleli a filmben bemutatott új érzéseket, hanem egyedi és pozitív vezetési élménnyé alakítja azokat.
  • A várva várt folytatás premierjét június 17-én tartották Rómában, amely egyedülálló lehetőséget kínált a film élvezetére és a főváros utcáin végigvonuló, az esemény megünneplésére kiállított Fiat 600 hibrid megcsodálására.

 

A FIAT megújítja varázslatos együttműködését a Disney Italiával, amelyet a Fiat Topolino öt egyedi tematikus változatának megalkotásával nyitottak meg a Disney centenáriumának alkalmából. Az együttműködés ezen új szakaszában mindkét fél új főszereplőket mutat be: a 600 Hybridet a FIAT számára, valamint az „Inside Out 2” című animációs filmet a Disney és a Pixar számára.

Giuseppe Galassi, a FIAT és az Abarth Italia ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: ” Nagyon örülünk, hogy megújíthatjuk együttműködésünket a Disney Italiával a Miki egér egyszeri sikere után. Úgy döntöttünk, hogy ismét támogatjuk a hihetetlen történetek varázsát, A Disney és a Pixar mindig ugyanazt a közönséget kínálta az olasz családoknak, mint a mi termékeink, és mindenekelőtt, akik osztják értékeinket. Valójában az „Inside Out 2” témájával tökéletes összhangban a FIAT az emberi lélek minden árnyalatát átöleli. ikonikus kompakt autója, a 600 Hybrid Az autó, amely a Fiat visszatérését jelenti a B szegmensbe, jellegzetes tulajdonságainak köszönhetően nemcsak átöleli a filmben bemutatott új érzéseket, hanem egyedi és pozitív vezetési élménnyé alakítja az új. Az olyan érzelmek, mint a szorongás, zavar, irigység és unalom, a Fiat 600 fedélzetén átélhető és értékelhető élményekké alakíthatók át az új Fiat 600 gazdag jellemzőinek és funkcióinak köszönhetően: a körbeölelő kromatikus környezet, a videokamera dedikált hátsó és masszírozó ülések a vezető számára. Ez a választás a FIAT azon elkötelezettségét tükrözi, hogy olyan vezetési élményt hozzon létre, amely tükrözi és fokozza az emberi érzelmek összetettségét és változatosságát, vásárlóit a szépség és a pozitivitás felé orientálva.”

A kezdeményezés a vezetés közben megtapasztalható összes érzelmet kiemeli, a legkellemesebbtől a gyakran negatívnak tartott érzésekig, amelyek a Fiat 600 Hybridnek köszönhetően pozitív utazási élményekké alakulnak át. Az „Inside Out” folytatásával a Disney és a Pixar új lelkiállapotokat vezet be: Öröm, Szomorúság, Düh, Félelem és Undor, amelyek üdvözlendőek és átalakulnak az autóban jelenlévő újításoknak köszönhetően. Amellett, hogy akár 5 személy is kényelmesen elfér, az ikonikus autó képes kielégíteni a filmben szereplő különféle érzelmi aspektusokat, és mindegyikre egyedi megoldást kínál.

Az olasz ikonikusság és az életstílus kombinációja olyan menő dizájnt eredményez, amely a belső színterápiának köszönhetően segít enyhíteni a szorongást : a Fiat 600 Hybrid az első kompakt autó, amely 64 különböző választható színkombinációval egyedülálló kromatikus környezetben kínál vezetési lehetőséget. környezeti fényhez és rádiós környezeti világításhoz.

A parkolási manőverek során gyakran érezhető zavar a 360°-os érzékelőknek és a dedikált hátsó kamerának köszönhetően, amely dinamikus rácsozattal van felszerelve, amely lehetővé teszi az akadályok elkerülését. Továbbá az irigység érzése eltűnik a masszírozó vezetőüléseknek köszönhetően, garantálva az autentikus olasz élményt, míg az unalmat legyőzi a számos infotainment funkció, amelyek még a leghosszabb utakat is szórakoztatóvá és élvezetessé teszik.

A régóta várt animációs folytatás premierje alkalmából Rómában, június 17-én a Fiat 600 Hybrid végigvonult a főváros utcáin, és a FIAT és a Disney Italia közötti rendkívüli együttműködés megünneplésére mutatták be. A rendezvény egyedülálló lehetőséget kínál az olasz családok, márkarajongók és a mozi szerelmesei számára, hogy elmerüljenek az animáció varázslatában. A Fiat 600 Hybrid jelenléte ebben az összefüggésben nemcsak a két univerzum együttműködésének fontosságát hangsúlyozza, hanem azt is, hogy az ikonikus autó hogyan képes tökéletesen megtestesíteni a film szellemét és lényegét. A kiállítás során a látogatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy közelebbről is felfedezzék a Fiat 600 Hybrid egyedi jellemzőit, és megértsék, hogyan képes ez az autó alkalmazkodni a mindennapi vezetést kísérő különböző érzelmekhez.