Oroszok már a Spájzban vannak de inkább a Nissan ott van Szentpéterváron!

A NISSAN FOKOZZA A TERMELÉST AZ OROSZ PIACON!

A Nissan új műszakot hozott létre a szentpétervári gyárában. Nissan Oroszországban szeretne előrébb kerülni a piacon, vezető crossover és SUV modelljeinek növekvő igényét szeretné ezzel kielégíteni. A Qashqai, X-Trail és Murano-ra nagy az érdeklődés.

[Best_Wordpress_Gallery id=”12″ gal_title=”20171017 Nissan Szentpétervár”]

A Szentpétervári üzemben az újabb műszak azt jelenti hogy a cégcsoport elhatározta, hogy az orosz piacon szeretne teret nyerni. Igor Boytsov, a Nissan alelnöke az oroszországi gyártásért felelős aki bizakodik, hogy a közeljövőben egyre több Nissan-t lehet majd az orosz utakon látni. A mai nappal több mint 450 új embert várnak az orosz csapathoz, és örömmel várjuk a Nissan-modellek meghonosítását az orosz régióban. Szeretnénk ha hazai piacra, az ott gyártott autók lennének például a Qashqai, az X-Trail és a Murano gyártását Oroszországban gyártatná a Nissan, kifejezetten az orosz ügyfelek számára.”

A 457 új munkahelyre a felvételi folyamat során több mint 10 000 ember jelentkezett.
Az oroszországi Nissan értékesítései ebben az évben pozitív tendenciáját követték, amely 2017 első kilenc hónap alatt nőtt az előző évhez képest méghozzá 2%.

2016-ban összesen 79,066 Nissan járművet gyártottak Oroszországban amit a hazai piacon, valamint exportáltak a Kazah Köztársaságba, Belarusz Köztársaságba, Libanonba (2016 júniusától csak Datsun) és Azerbajdzsánba (2016 novemberétől).