2020 BIMS mindenki szerezzen be egy kényelmes széket jön az Online autószalon.

41. Bangkok International Motor Show július 15. – július 26. között jelentkezik a megelőző intézkedések megfelelnek a kormányzati előírásoknak. Számos autó- és motorkerékpár-márka megerősítette, hogy ott lesz és a több mint 170 000 négyzetméteres területen. Új élmény bemutatása a Virtuális Autószalon, hogy az online világban is ott lehessen mindenki akit érdekel.

 

Dr. Prachin Eamlumnow , vezérigazgató „A 41. Bangkok International Motor Show keretében szervezett a téma – ihletet kinyitja a jövő – , amely tükrözi a jelenlegi világban mit hoz a jövő. Annak ellenére, hogy a az év elején, Thaiföld is bezárkózott a COVID-19 vírus miatt, de ez nem tántorította el a szervezőket, hogy valamikor a jövőben megtartsák ezt a kiemelkedő kiállítást

 

De kik is lesznek jelen: az autós-motoros cégek közül Ford, BMW, MINI, SUZUKI, Rolls-Royce, Aston Martin, Maserati, Mazda, Nissan, Toyota, Lexus, Honda, Audi, MG, Isuzu, Mitsubishi, Porsche, Volvo, Land Rover, Jaguar, Kia, Fomm, Lamborghini, Subaru, Hyundai Truck & Bus, Takano, Royal Enfield, BMW Motorrad , Vespiario , APHonda , thai Suzuki, Kawasaki, Yamaha, Bajaj, KTM, Husquavana , és a Triumph.

 

Ahhoz, hogy mindenkit el tudjanak érni egy teljesen új platformot kell kifejleszteni. Mégpedig az, hogy online bevezetni egy új élményt a virtuális Autószalont.

Mr. Peeraphong Eamlumnow: A virtuális autószalon bemutatja a részleteket a virtuális kiállítás. „Ebben az évben először alkalmazzuk ezt a technológiát a Bangkok International Motor Show-n az új korszakban annak érdekében, hogy megkönnyítsük azokat, akik nem tudnak ellátogatni, de szeretnék megkapni azt az élményt amit a helyszíni előadással szoktak megtudni. Ezért elindítjuk a virtuális Autószalont a webes felületen, hogy mindenki számára hozzáférhető legyen az alapvető információkat minden kiállító az idei év, beleértve a termék információs és promóciós , amelyet a kiadvány s letölthetők. Különleges, hogy a Live Chat rendszerrel érkezik , amelyben az ügyfelek részleteket kaphatnak, és autóikat közvetlenül az egyes márkák értékesítőivel tudják foglalni . Ez azt mutatja, a fejlődést talán az új irányt is a szolgáltatások terén a Bangkok Nemzetközi Motor Show, az új korszak, meg kell tartani a távolságot, de online csatlakozni és hozzáférést biztosít”