COVID-19 és a Bangkok International Motor Show! BIMS2020

A 41 st Bangkok International Motor Show szervezői előkészítette a megelőző intézkedéseket, az új módon az esemény megszervezése a cél. A kiállítók és a látogatók biztonságban legyenek a rendezvény alatt. Vannak olyan szabályok, amelyek szigorú betartását kérik a résztvevőktől, ezek 5 fő pontból állnak, amelyek a következők

  •  Az arcmaszkokat minden alkalommal viselni kell.
  • Tartson legalább 1 méter távolságot másoktól. Ennek megkönnyítése érdekében, figyelmeztető táblákat és jelöléseket helyezünk ki a biztonságos távolság és rendezettség érdekében az egyes standokon.
  • A helyszín minden területén alkoholos spray-ket és kéztisztítókat lehet használni s van is kihelyezve.
  • Az összes érintkező felületet gyakran meg kell tisztítani.
  • A be- és ki lépésnél szkennelést minden standon el kell végezni, mivel ezek befolyásolják a látogatók számát az egyes standokon.

Noha a COVID-19 kitörésének helyzete javul, ez a konszenzus a felek közreműködésével folytatott körültekintő felkészülésről a show sikeres elősegítésére és az országgazdaság előmozdítására.

Ennek megfelelően a vírusvédő berendezéseket minden bejáratnál és kijáratnál beépítik, ideértve a hőszkennereket is a Challenger Hall bejáratainál, míg a szervező hőmérsékletszkennereket biztosít a látogatók ellenőrzésére, mielőtt a kiállítási területre belépne. Ezenkívül a helyszín körül kézi tisztítószereket is biztosítanak. Minden kiállítót és a látogatót felkérjük, hogy szigorúan kövesse az utasításokat.

Annak ellenére, hogy a thaiföldi autóipar a COVID-19 kitörése miatt nem úgy termel az első félévben ahogy számítottak rá de reményeinkhez híven a a második félévben az autóipar felveszi a kesztyűt a továbbiakban növekedni fog. Az autók iránti kereslet magas, ami a luxusautók szegmensének növekedéséből adódik. Ebben az évben a gépjármű- és motorkerékpár-márkák elkészítették új modelljeiket a kiállításon való megjelenítésre, nevezetesen: a Nissan Kicks e-POWER, az új Toyota Fortuner , a Mazda CX-30, a Mazda CX-3 Minor change és a Suzuki XL7, amely a kompakt keresztező SUV. BMW jön fel a BMW X6 30d M8 Coupe, 2Series Grand Coupé, 330E, X4 xDrive 20d M Sport X , MINI rózsafa kiadás, Convertible járda kiadás, MINI Electric, และBMW Motorrad F900 R, F900 XR és a Volvo is megjelenik a kiemelt autók, nevezetesen a Volvo XC-40 és az XC-90. Az MGC-Ázsia ultra-luxusautó-szegmense, a Maserati Levante Trofeo Launch, a Rolls-Royce Black Badge Cullinan , melynek értéke 37,8 millió Baht, és a legújabb Aston Martin DBX.

 

A digitális korszakra reagálva a szervező előállt egy Virtuális Autószalonnal, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy megtapasztalják a show-t egy online túra keretében. Az alkalmazás tartalmazza az eseményre vonatkozó információkat, és kiegészíti az értékesítési tevékenységeket a kiállítók számára termékinformációkkal, áraik és promóciók megjelenésével. Ezen felül további lehetőség, hogy a látogatók jegyet vásárolhatnak az online alkalmazáson keresztül, amelyet 2020. július 14-ig 50 Baht különleges áron kínálnak.

Khun Jaturont