A Ford bemutatja a teljes választékot a Bangkok International Motor Show 2020-on

A Ford különleges ajánlatokkal várja az érdeklődőket. Idén a „Warrior Stadium” témában jelentkezik, exkluzív ajánlatokkal a Motor Show és a Ford márkakereskedéseiben is elérhető az összes kedvezmény.

A Ford továbbra is kivételes tulajdonosi élményt nyújt legújabb kampányajánlatával, a 10 éves garancia programmal.

A „Warrior Stadium” koncepció megragadja a Ford járművek félelem nélküli szellemét és a vezető tulajdonságait hozza előtérbe, amelyek elősegítik a kiemelkedő teljesítményt és erős képességeit. A testre szabott Ford járművek szintén megjelennek a ivetítőn, kiemelve a Ford járművek testreszabásának számos lehetőségét, hogy azok tükrözzék az ügyfelek egyéniségét.

„Az autószalon izgalmat jelent a helyi autóipar számára, és egy további lendületet adhat a márkának a thaiföldi piacon. Különleges promócióink, és ez a legjobb alkalom egy új Ford jármű vásárlására ”- mondta Wichit Wongwattanakan, a Ford Thaiföld ügyvezető igazgatója.

„Örömmel jelentjük be a legújabb kampányunkat – a 10 éves vagy 150 000 km-es garanciát – az ügyfelek számára, akik 2,0L Ranger, Ranger Raptor vagy Everest vásárolnak.”

Ranger: A Ranger páratlan teljesítményével és képességeivel továbbra is irányt mutat a kisteherautók szegmensben. A Ranger kiválóan támogatja az ügyfelek széles igényét és életmódját, különféle változatokkal, beleértve a prémium Ranger Wildtrak, a sokoldalú Limited, a merész és atlétikai FX4, a Ranger XLT valamint a funkcionális XL és XLS változatok.

Ranger Raptor: A rendkívül nagy sebességű és terepjáró szuper teherautó, amelyet a Ford Performance DNA-val terveztek meg, tartalmaz egy erőteljes, 2,0 literes Bi-turbo motort, amely összhangban van a 10 sebességes váltóval. A Ranger Raptor továbbfejlesztett funkciókkal és új technológiákkal, például automatikus vészfékezéssel (AEB) elérhető, reméljük, hogy forradalmasítja a kisteherautó-szegmenst.

Everest: Az Everest a kategóriájának egyik legéletképesebb és legbiztonságosabb SUV-ja, fejlett technológiákkal és továbbfejlesztett funkciókkal felszerelve, amelyek figyelemre méltó vezetési élményt nyújtanak mind közúton, mind terepen. Öt változat mutatunk be, köztük a városi stílusú Everest Sport-ot.

Mustang: Az ikonikus izomautó erőteljes motorral és fejlett technológiákkal rendelkezik. A Ford Mustang két változatban előrhető az 5.0L V8 GT Coupe Performance Pack és a 2.3L EcoBoost Coupe Performance Pack.

A Ford 10 éves garancia programja

A Ford tovább növeli a Ford tulajdonosi élményét egy izgalmas új kampánnyal – a Ford 10 éves garancia programjával -, amely a jármű motor-alkatrészeinek garanciavállalását 10 évre vagy 150 000 km-re meghosszabbítja, attól függően, hogy melyik történik előbb, egy 2,0 literes Ranger esetében, A Ranger Raptor vagy az Everest 2020. szeptember 30-ig elérhető. A tízéves garancia a motorra, a sebességváltóra és a hátsó / első kerék hajtótengelyre vonatkozik. A kampányról további információt a www.ford.com/Ford-DrivelineCare oldalon talál.

Ez az első alkalom, amikor a Ford kiterjesztett garanciát kínál a vásárlók számára.