41. BIMS új Nissan KICKS e-POWER és hozzá a Premiere kiadás

A thaiföldi Nissan elhozza az-új Nissan KICKS e-POWER-t és a különleges korlátozott premier kiadást mutat be a 41. Bangkok Nemzetközi Autószalonon, 2020. július 15–26.

A KICKS e-POWER a Premiere kiadása mindösszesen 500 járműre korlátozódik.

A speciális Premiere kiadás lenyűgöző tartozékcsomaggal rendelkezik, beleértve az első, hátsó és oldalsó spoilereket, a hátsó tető spoilert, a 17-es fekete könnyűfém kerekeket és a Premier jelvényt. A belső teret Sport pedál, kormány és Premiere jelvény dobja fel a teret.

„Ebben az évben örömmel mutatjuk be az új Nissan KICKS e-POWER-t a BIMS 2020  Autószalonon, valamint a továbbfejlesztett sportosabb és prémium Premiere kiadást a thaiföldi vásárlóink ​​számára ”- mondta Ramesh Narasimhan, a Nissan Motor Thailand elnöke.  „Régóta elkötelezettek vagyunk azért, hogy olyan izgalmas termékeket vezessenek be, amelyek minden vásárlónk igényeit kielégítik, és a show-résztvevők most lehetőséget kapnak az izgalmas járműcsaládunk felfedezésére és teszteljen néhány különleges modellt.”

 

A látogatóknak lehetősége nyílik megtapasztalni a cég legújabb termékeit, az új Nissan KICKS e-Teljesítmény, minden-új, kompakt SUV, amely a járművezetők számára teljesítményt és élményt biztosít az elektromos autók számára, külső töltés nélkül, és kielégíti az ügyfelek igényeit, akik egyedi stílust szeretnének és teljes biztonságot, mindezt megfizethető áron elérhető.

Az összes -új Nissan KICKS e-POWER Thaiföldön kerül összeszerelésre, és tökéletesen a helyi vásárlók városi életmódjára lett kialakítv. Az e-A POWER technológia technikai hidat biztosít azoknak az ügyfeleknek, akik az EV élményt kívánják elérni. Kevesebb üzemanyagot fogyaszt, jobb takarékosabb vezetés elérhető, ugyanakkor erős teljesítményt és gyorsulást eredményez.

A vadonatúj Nissan KICKS e-POWER mellett a elérhető a Nissan LEAF, a Nissan intelligens mobilitás ikonja, amely elsőszámú alternatíva az elektromos autó téren. De itt van az új Nissan Almera , az intelligens városi szedán is.

A Nissan Note az N-vel -Sportcsomaggal vesz részt, a Nissan Terra energikus csomagot kapott, az N-A TREK Warrior kiegészítők a Nissan Navara számára, a Nissan GT-R Premium kiadással elérhető és a Nissan March intelligens városi autóval egészítik ki a választékot.