Ismét egy Kínai vacak!? NEM ez egy magyar termék ami működik!

Ez egy teljes egészében magyar gyártmányú nem Kínában készült vezeték nélküli eszköz, mellyel a telefont tok nélkül lehet tölteni, sőt ha MONSZUN álló (tudjátok az amikor le esik az a dézsa az égből s csak vizet látsz mindenütt) a készülék! Ez a termék megfelől akár a GPS és a kijelző együttes működéséhez is, tehát mindent tudsz használni, ami kell!

Ami fontos, hogy a most forgalomban lévő telefonok, amik képesek vezeték nélküli töltésre azok használhatóak ezzel az eszközzel

A tartót úgy tervezték, hogy néhány egyszerű lépéssel fel tudd szerelni a motorkerékpárodra, ezután már csak egy kapcsolt 12V-os vezetékpárt kell keresned csatlakoztatni a vezetéket és máris használatba veheted. De van számos más lehetőség, kérdezz!

A töltőelektronika elé kapcsolt kisebb egységnek, több funkciója is van:
– Véd a túláramtól, mivel 2,5 A-es terhelés felett lekapcsol.
– A motor 12V-os fedélzeti feszültségét 5V-ra konvertálja.
– Megvéd a motorkerékpár hálózatban keletkező feszültség tranziensektől (túlfeszültségektől).
– Fordított bekötés elleni védelem (ebben az esetben a töltőelektronika addig nem működik, míg a polaritás hiba kijavításra nem kerül).
– Biztosítja a vezeték nélküli töltőelektronika zavarszűrését, azaz sem a töltési folyamatot nem befolyásolja a motor működése, de a motor elektronika sem kap olyan jeleket, mely zavart okozna. Ezt tanúsítja a E24 10R 041045 tanúsítvány.

Még egy fontos dolog nem atomfizika ahogy tudjuk az elektromosság mindenki tudja hogyan kell szerelni de ne szereljetek áramot!!!! DE EZT ITT MEGTEHETITEK OLYAN EGYSZERŰ HOGY MÉG EGY 10 ÉVES IS BE TUDJA KÖTNI SŐT ELRONTANI SEM TUDJA !!!

Ami még fontos nem kell hivatalos beszerelőműhely a garancia érvényesítéséhez hiszen bolondbiztos a rendszer, végre egy olyan eszköz ami tényleg használható azonnal s nem kell szerelőt keresni a garancia miatt.

Keress bátran írj ha ilyen kellene tudunk segíteni hol találod meg!