Malaguti Madison 300 gazemberes nosztalgia

A Malaguti visszatért mert a KSR újraindította a dicsőséges bolognai márkát.

Az osztrák KSR újra címkézési művelettel visszahozta a történelmi Malaguti.

Malaguti visszatér egy 2000-es évek elején használt névvel, történetesen a Madison. Ezt a GT robogót egy 278 cm3 egyhengeres motorral, 21,7 LE teljesítménnyel használhatjuk.

Az új Madison, a kettős bölcsőkeretnek és a megfelelő méretű felfüggesztésnek köszönhetően előnyös a motorkerékpár. Egy literrel üzemanyaggal a városban kb. 50 km, 35,4 a városon kívül és az autópályán pedig 20,5 km tehetünk meg. Ezenkívül egy a nagy TFT kijelző, a nyeregben és a kormány alatt található USB töltőaljzat egészen praktikus.

A nagy plexi (ami állítható magasságú) és az ideális nagyrobogós kinézet teszi naggyá a Madison 300-ast. Ideális a városban és a túrákhoz is tökéletes kétszemélyes nagyrobogó.

Hogy üzemel ?

Szinte már tökéletes hiszen nem pár kilométert tehettünk meg vele hanem egy igazi városi és túra útvonalakat jártunk be vele. A városban kezesbárány volt, a város meg se kottyant neki. A Budapest nevezetességeit a gödröket simán ki lehetett kerülni még utolsó pillanatban is de ha a villamos sínen kellett átmenni akkor tette a dolgát a lengéscsillapító. Mindenki megfordul utána hiszen egy olyan motorról beszélünk ami piros tehát látványos a LED izzók pedig este tényleg összhangba hozza a motort a nappali és esti kinézetéhez.

Foto: Ruddiee Khaw (Malaysia)

Modell: Niki Liscsák