Toyota Proace City (2020): Egy pillanat alatt használatra kész

A Toyota ProAce City kisteherautó az egyetlen egy tonnás kisteherautó, amely alapértelmezés szerint 3 év vagy 100 000 km illetve kiegészül 2 év Extracare garanciával, melynek érvényessége a gyártói alap garancia lejáratát követő napon veszi kezdetét, és a gépkocsi 5 éves kora előtti napon vagy 250 000 km elérésekor ér véget.

A két tengelytávban kapható ProAce City 1000 kg hasznos teher szállítására képes, és választható benzin- vagy dízelmotorokkal. A működési költségeknek alacsonyaknak kell lenniük ez alapfeltétel volt.

A két hosszúságban – rövid és hosszú – kínált ProAce City legkisebb változata 1817 mm, míg a hosszú változat alapkivitelben akár 2167 mm. Mindkét kisteherautó választhat egy Smart Cargo válaszfal rakodónyílást, amely 1273 mm-rel növeli a rakomány teljes hosszát – 3440 mm-ig -, lehetővé téve a vezető számára, hogy kihasználja az első utasülés alatti helyet.

A rakomány mennyisége a rövid tengelytávú kisteherautónál 3,3 – 3,8 köbméter, a hosszú változatnál pedig 3,9 – 4,3 köbméter; mindkettő maximális terhelési szélessége 1229 mm a hátsó kerékívek között és 1200/1270 mm rakodási magasság.

Két vagy három első üléssel kapható kisteherautó nyolc hüvelykes érintőképernyővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az audio és okostelefon funkcióinak elérését, a MirrorLink, az Apple CarPlay (a Siri asszisztenssel együtt) és az Android Auto (a Google asszisztenssel együtt), valamint a Bluetooth és az USB / aux-in csatlakozások. De ami nálunk volt az olyan alapkivitel amit még nem láttunk!

 

 

 

További jellemzői a személyzet vezetőfülkéje, öt üléssel és egy speciális kipörgésgátló rendszer, amely növeli a menet magasságát, és lehetővé teszi a sofőr számára, hogy a téli utakon vagy a könnyű terepen haladjon.