A 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon Toyota bZ4X és az akkumulátoros elektromos „Toyota e-Palette”

Noriaki Yamashita úr , a Toyota Motor Thailand Company Limited elnöke elnökölt a Toyota Booth megnyitóján a „43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon”, amely bemutatja a nagyszerű jövőképet a Toyota thaiföldi üzleti működésének 60. évfordulója alkalmából az emberek boldogságára és társadalmi fenntarthatóságára reagáló mobilitást elősegítővé való átalakulásról. Ez az esemény jelzi Thaiföld első kiállítását a Toyota bZ4X-ről – egy elektromos koncepciójú járműről, amely újra hangsúlyozza a Toyota elkötelezettségét az „alacsony kibocsátású autók” létrehozása mellett, összhangban a társadalom szén-dioxid-semlegessége elérésére irányuló álláspontjával, és mindez végül hozzájárul a „Mobilitás mindenkinek” fejlesztése. Emellett a látogatók megtapasztalhatják az autonóm mobilitást szolgáló akkumulátoros elektromos járművet a „Toyota e-Palette” szolgáltatásként, valamint számos más látványos Toyota járművet.

A Toyota Motor Thailand Company Limited részt vesz a autókiállításon, hogy kiállítsa a legújabb autósorozatot, amely a „ Vezessen a jövőbe együtt a Toyotával, az xEV vezetőjével” koncepció keretében . Ebben az esetben a Toyota Booth két fő zónára oszlik, amelyek a GR zónából és a Modellista zónából állnak . A GR Zone olyan nagy teljesítményű autókat mutat be, amelyeket a világszínvonalú Toyota Gazoo Racing autóversenyző csapat DNS-e ihletett „A pályáról az útra”, míg a Modellista Zone prémium Tokió Iconic prémium autókat mutat be, amelyeket Japánban és Japánban terveztek. feltűnően egyediek , mint senki más . Sőt, a kiállítás látogatói élvezhetik a legjobb ajánlatokat, amelyeket kizárólag azoknak a Toyota-ügyfeleknek kínálnak, akik a rendezvényen vagy az országos forgalmazóknál adnak le rendelést bármely sorozatra, miközben az „ Új vásárlási élmény” és az „Új használati élmény” révén élvezhetik a Toyota autótulajdonosainak emelkedését is . amelyek még nagyobb kényelmet nyújtanak.

 

Meghívjuk Önt, hogy megtapasztalja a jövő járműveit

 

  • Toyota bZ 4 X Concept EV

A „Toyota bZ4X” elektromos koncepcióautó egy BEV közepes méretű SUV, amely a jövő egyik legújabb járműve, és a Toyota bZ sorozatának legelső modellje. Lényegében a Toyota bZ egy új fejlesztésű elektromos jármű márka. 71,4 kWh-s, tartós lítium-ion akkumulátorral van felszerelve, amely a WLTP szabvány (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) szerint 500 kilométeres hatótávolsággal rendelkezik.

Toyota bZ a „Toyota Beyond Zero” rövidítése. Ez A leginnovatívabb elektromos autó-sorozat, amelyet az autó koncepciója alapján fejlesztettek ki, amely nemcsak elektromos járműként szolgál, amely minimálisra csökkenti a szennyezés mennyiségét, hanem a vásárlók elvárásait meghaladó boldogság mobilitást is kínál azoknak, akik azt választják. A Toyota bZ aprólékosan olyan emberek számára készült, akikben erős a szenvedély és a vágy a vezetés iránt, mivel az autó zökkenőmentesen teljesíti kulcsfontosságú koncepcióját, az „Activity Hub”-t mind a vezetők, mind az utasok, valamint a társadalom és az emberek számára.

bZ” vagy A Beyond zero azzal a céllal jött létre, hogy végső soron a következő értékteremtési tapasztalatokat érje el:

  1. Érték az Ön és mások számára: A kényelmes utastér mellett a Toyota bZ új életstílust kínál, és lehetőséget teremt arra, hogy értékes időt tölthessen családjával és barátaival.
  2. Érték az Ön és autója számára: A Toyota bZ puszta örömet és vezetési élményt kínál, valamint várakozáson felüli izgalmat.
  3. Érték az Ön számára és a környezet számára: A Toyota bZ nemcsak a CO2-kibocsátást és más szennyezéseket csökkenti, hanem arra is törekszik, hogy pozitív hatást gyakoroljon a környezetre.
  4. Érték az Ön számára és a társadalom számára: A Toyota bZ elkötelezett amellett, hogy biztonságos társadalmat hozzon létre, ahol a jövő autóipari modellje révén mindenki nyugalomban lesz része.
  • Autonóm BEV „Toyota e-Palette”

Automatizált hajtású akkumulátoros elektromos jármű A „Toyota e-palettet” 2018-ban mutatták be először Japánban. A Toyota e-Palette az első olyan jármű, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy lehetővé tegye az autonóm mobilitás szolgáltatásként való gyakorlati alkalmazását (Autono-MaaS), amelyek a jövőbeni mobilitási szolgáltatásokat valósítják meg. Az „Autono-MaaS” az „Autonomous” és a „Mobility as a Service” kombinációja, amely a Toyota automatizált vezetési járműveket használó mobilitási szolgáltatásait írja le , ugyanakkor tükrözi azt a törekvést is, hogy a Toyotát olyan mobilitási vállalattá alakítsák át, amely elektromos technológiákat, kapcsolódási hálózatokat és fejlett technológiák a megosztott mobilitási vállalkozások és más jövőbeli vállalkozások számára.

A Toyota e-Palette fejlesztése a következő koncepció szerint történik:

  • A Toyota e-Palette a kényelmes mobilitást szolgálja . A dizájn a tökéletes szimmetriát hangsúlyozza elöl és hátul, feltűnő kockaformával és mind a négy kerékkel minden alapsarokban. Az autó tágas és kényelmes belsővel rendelkezik.
  • Az utasok kényelmesen és gyorsan ki- és beszállhatnak a Toyota e-Palette- be a nagy tolóajtókkal, elektromos rámpákkal és a jármű kezelőszerveivel, amelyek az utasok és a tolószéket használó mozgássérültek számára kijelölt pontokon állnak meg. Ezenkívül a jármű hosszú tengelytávval és sík talajjal rendelkezik.
  • A Toyota e-Palette önvezető vezetést kínál alacsony sebességgel, a biztonságra összpontosítva. Ezt a járművet kifejezetten automatikus vezetési rendszerrel tervezték, beleértve a működésvezérlő hardvert és szoftvert, valamint fejlett kamerák és LiDAR érzékelőket. Ezek az újítások a nagy pontosságú 3D-s térképezéssel és a kivételes kezelési rendszerrel kombinálva lehetővé teszik a Toyota e-Palette számára, hogy alacsony sebességű autonóm vezetést kínáljon a SAE (Society of Automotive Engineering vagy Society of Automotive Engineers) szabvány 4. szintjén. ).

És válasszon olyan Toyota autókat, amelyek különféle életstílusokhoz igazodnak

 

A TELJESEN ÚJ TOYOTA VELOZ egy prémium 7 üléses MPV crossover, a legmodernebb dizájnnal és tágas utastérrel, ahogy az egy C-szegmensben látható . Az utasülések hét különböző módon állíthatók a maximális kényelem érdekében minden utazás során. Ezen túlmenően az autó nagyobb használhatóságot kínál, mivel 4 különböző formátum közül választható TFT-képernyővel, 9 hüvelykes érintőképernyővel, vezeték nélküli töltővel, 4 USB-porttal és akár 15 pohártartóval rendelkezik. A sofőrök biztosak lehetnek abban, hogy a Toyota Safety Sense vagy a TSS kategóriájában vezető biztonsági szabványt kapnak . A vezetési teljesítményt az új elsőkerék-meghajtású platform és a 106 lóerős Dual VVT – i 1,5 literes benzinmotor, valamint az új CVT automata sebességváltó biztosítja, amely azonnali gyorsulást, sima és halk futást biztosít . Az autó kiváló üzemanyag-fogyasztást kínál, 17,9 kilométer per liter.

Válaszd a birtoklást TELJESEN ÚJ TOYOTA VELOZ most !

  • Élvezze az exkluzív ajánlatot 15% előleggel 60 hónapig 1,99-es akciós kamattal, 5 év vagy 150 000 kilométer meghosszabbított garanciával, valamint akár 100 000 kilométeres ütemezett autókarbantartás ingyenes munkaerőköltségével.

Az új C-HR HEV GR Sport a GR sorozat legújabb termékcsaládja. Ez egy népszerű szubkompakt SUV, amely kiegészíti a lenyűgöző GR-sorozatot 1,8 literes hibrid motorral, GR Sport-stílusú külső színekkel, sportos külső dizájnnyelvvel, amelyet a GR Sport csomag kínál, amely aeroalkatrész-készletekből, első lökhárító-dekorációs készletekből áll, új tervezésű 18 colos könnyűfém keréktárcsák, LED ködlámpák, GR embléma az első lökhárítón és GR Sport embléma hátul. A belső teret Black Total Look és Gun Metallic szín díszíti. Az ülések szépen kidolgozottak, különleges dizájnnal, szürke varrással és GR szimbólummal, a kormányon pedig perforált bőr és GR szimbólum található. Az autó GR szimbólummal ellátott Push Start rendszerrel is fel van szerelve.

Az új C-HR HEV GR Sportot finomhangolt, sportos felfüggesztéssel, továbbfejlesztett tekercsrugóval és lengéscsillapítóval fejlesztették ki, hogy tökéletes vezetési teljesítményt, fokozott sportos vezetési élményt és szórakoztató vezetési élményt biztosítsanak a robusztus TNGA-val, alacsony súlyponttal, és hátsó dupla lengőkaros felfüggesztés. Lényegében az új „C-HR HEV GR Sport” élvezetes vezetési élményt kínál, amely ellenállhatatlanul izgalmas, miközben a Toyota Safety Sense rendszerrel a legnagyobb magabiztosságot is biztosítja.

Új TOYOTA SIENTA Elegáns kattintások” felfrissült, hogy magában foglalja az elegáns autó gondolatát, amely pusztán egy kattintással tökéletes kényelmet nyújt. A külső kialakítás teljesen egyedi és feltűnően szemet gyönyörködtető.

Tapasztalja meg az új belső funkciókat a bőrülésekkel és a félszintetikus anyagokkal (fekete és szürke színben)* amelyek sportos kivitelben készülnek. A belső funkciókat továbbfejlesztették, hogy minden életstílus-szükségletet minden eddiginél jobban kielégítsenek, olyan továbbfejlesztett felszereltséggel, mint például az Apple CarPlay és az Android Auto használatát támogató érintőképernyős rádiólejátszó, a 360 fokos HD térhatású kamera*, amely éles képeket és kiváló láthatóságot és magabiztosságot kínál, valamint elülső és hátsó kamerákat*, amelyek az új Toyota DVR mobilalkalmazáson keresztül érhetők el. 

 

HILUX REVO GR SPORT 4WD a legjobb prémium Adventure modell 4WD magaspadlós pickup, amelyet a Rally Világbajnokságon (WRC) induló nemzetközi versenyautók ihlettek. Alkalmas azoknak az ügyfeleknek, akik olyan sportos teherautót keresnek, amely a külső kialakításból, beleértve az első hűtőrácsot, a sportrudat és a könnyűfém keréktárcsákat is, rugalmas és karcsú. Ezenkívül a Monotube lengéscsillapító segít növelni a teljesítményt, és magasabb szintű vezetési élményt nyújt minden típusú terepen.

                                                                                

HILUX REVO… A verhetetlen A legnagyobb erőt a GD Super Power Engine biztosítja, amely 204 lóerős maximális teljesítményt és 500 Nm maximális nyomatékot biztosít a 2WD modellben. A jármű erős, agresszív és lenyűgöző teljesítményt nyújt, miközben továbbra is fenntartja a legmagasabb szintű üzemanyag-fogyasztást, valamint sima futást és kiváló tapadást biztosít a SuperFlex felfüggesztéssel , így a vezetők olyan sima vezetést élhetnek át, mint amikor SUV-t vezetnek. A HILUX REVO változtatható térfogatáram-szabályozású kormányrendszerrel is rendelkezik, amely a kormánykerék súlyának beállításához biztosítja , hogy a súly minden sebességtartományban megfelelő legyen, és a vezetők kényelmesen vezethessenek, és kevésbé fáradjanak el a hosszú távú utak során. Ezenkívül az autó a szórakoztató funkciók teljes listájával van felszerelve, például érintőképernyővel, amely kompatibilis az Apple CarPlay szolgáltatással .

A Toyota Hiluxot széles körben elfogadják kiváló menetkényelmével, teljesítményével és örökölt QDR-jével, amelyet a rangos díj a 6. Nemzetközi Pick-up Díj 2022 és 2023 (vagy IPUA) nyerteseként igazol.

 

FORTUNER A GR SPORT az a különleges modell, amely a TOYOTA GAZOO RACING versenyautó-fejlesztése által ihletett kategóriaelső teljesítményével és sportos külső és belső kialakításával tűnik ki. A modell nagy teljesítményű motorjáról és kivételes felfüggesztéséről ismert, így minden terepet elvisel, és alkalmas városi és terepen történő közlekedésre. A sportszerű felfüggesztés teljesítményét az egycsöves lengéscsillapító biztosítja, amely jobb vezetési irányítást biztosít, simább vezetést biztosít, ugyanakkor csökkenti a vezető és az utasok fáradását.

Az új FORTUNER COMMANDER Kiemelkedő az első és a hátsó lökhárító aeroalkatrészei, az oldallépcsők, a kárpitok, a fényes fekete FORTUNER emblémával ellátott hátsó ajtó, a kéttónusú fekete tető és a 20 colos könnyűfém keréktárcsák, amelyek mindegyike felkelti a szemet. A belső tér minden részletére nagy odafigyelést tükröz a fekete bőr üléskárpit és a piros varrással díszített dekoranyagok , amelyek sportos és izgalmas hangulatot kölcsönöznek. Az új első és hátsó felfüggesztést úgy finomították, hogy minden útviszonyok között elnyelje a vibrációt, valamint teljes magabiztosságot biztosítson a vezetésben a 360 fokos kamerával, a hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszerrel és az oldalsó tükrökön található holttérfigyelő rendszerrel.

 

A TOYOTA FORTUNER bármely modelljét – beleértve a TOYOTA FORTUNER COMMANDER-t is – vásárló vásárlók élvezhetik az exkluzív ajánlatot: 5 év vagy 150 000 kilométer meghosszabbított garancia, valamint ingyenes munkaerőköltség akár 100 000 kilométeres ütemezett autókarbantartás esetén.

 

Élvezze a Toyota autótulajdonlás exkluzív élményét


Új vásárlási tapasztalat
: A modern technológia megváltoztatja az autóvásárlási élményt. Következésképpen a Toyota újfajta szolgáltatással áll elő az ügyfelek számára.a Toyota partnereivel való együttműködésből felépülő Digitális Platformon keresztül mindenki életstílusához igazodva fejlesztette ki az Élmény Új Korszakát , amely technológiákat és szolgáltatásokat biztosít az „Új vásárlási élmény” és a „Új használati élmény” , amely minden életstílushoz kapcsolódik a közlekedés jövőjéhez.

  • Connect Locator : A leltár állapota és a valós idejű autószállítás felügyeleti szolgáltatása az ügyfelek számára, hogy pontosan ellenőrizzék az információkat és az autó szállítási állapotát.
  • Connected Auto Loan (CAL): Új típusú autóhitel, amellyel az ügyfelek könnyebben birtokolhatnak autót.
  • Sabuy 😀 szolgáltatás: Teljesen új részletvásárlási tapasztalat 20%-kal alacsonyabb részletfizetési díjjal, beleértve a karbantartási és szervizdíjat is a Toyota szervizben.
  • K INTO : Új online szolgáltatás hosszú távú bérléshez, mint új lehetőség az ügyfelek számára, kényelmes, mert nem kell előleget fizetni.
  • A havi törlesztőrészlettel együtt fizethető Convini -Insure első osztályú biztosítási csomag akár 3 éves lefedettséggel.
  • A hibrid modellek jövőbeli értékének garantálása ; nem kell aggódnia a viszonteladási ár miatt.
  • Új használati élmény : A Toyota autóinak újabb nagy lépéseként a New Usage Experience biztosítja, hogy a Toyota T-Connect mobilalkalmazásának legmodernebb technológiájával, amely a jövő technológiájaként szolgál, kiemelkedő szintű élményben lesz része. A New Usage Experience segítségével teljes nyugalmat élvezhet az exkluzív szolgáltatások széles skálájával, amelyek magukban foglalják a 24 órás „ SOS Emergency Assistance Service ” , „ TheftTrack System”, „Find My Car Service”, „Concierge szolgáltatás” és számos szolgáltatást. több.

Annak érdekében, hogy mindenkit lenyűgözhessen a Toyota új használati élménye, minden Toyota autótulajdonos előfizethet a T-Connect alkalmazás használatára, és ingyenes emléktárgyakat kaphat, ha letölti az alkalmazást, és részt vesz a Toyota Booth-on belüli T-Connect standon.

Megjegyzések: Azon autók esetében, amelyek nincsenek felszerelve csatlakoztatott szolgáltatásokkal, csak néhány szolgáltatás érhető el, például SOS, Concierge szolgáltatás, Autószerviz időpont egyeztetés stb. További információ a T-Connect standján vagy a következő címen érhető el. T-Connect Ügyfélszolgálat – Tel. 02-386-2000 sajtó 3 .

KINTO – a szabadság új meghatározása a Toyota vezetésekor

K INTO a Toyota Leasing vadonatúj Toyota vezetési élménye, amely online hosszú távú lízingszolgáltatást kínál egyéni ügyfelek számára. Különféle választékból szerezhet új autót a KINTO ONE -n keresztül szolgáltatás „Okos és gondtalan választás, nincs szükség előlegre. Az autóhasználat új alternatívája”. Az alábbi 3 teljes szolgáltatást tartalmazza:

  1. Teljes körű szolgáltatás a legjobb kényelemért vezetés közben – fedezi a Toyota magas színvonalú szolgáltatásainak összes költségét
  • Karbantartási és csereszolgáltatások. Minden fogyasztási cikk ingyenes.
  • Első osztályú biztosítás a Toyota Care-től
  • 24 órás speciális segélyszolgálat
  • Csereautó szerviz javítás közben
  • Éves gépjárműadó kezelési szolgáltatás

 

  • Egy ár a legjobb autó értékért Az ügyfelek maximalizálhatják az autóhasználatot, miközben a megállapodás teljes időtartama alatt egyetlen árat fizetnek.
  • Előleg nem szükséges.
  • Nincs szükség hitelintézeti ellenőrzésre.
  • Stresszmentes a viszonteladási árról.
  • Új lehetőség! A szerződés lejártakor az ügyfél választhat, hogy a jelenlegihez hasonló törlesztőrészletű gépjárművet szeretne ( a vásárláskor továbbra is 2-3 év törlesztőrészletet fizet, típustól függően ) , vagy választhat új autót a KINTO EGY program.

 

  1. Online szolgáltatás a szolgáltatásainktól való újfajta szabadságért az online autókölcsönző szolgáltatással, amely kényelmet és gyorsaságot biztosít az elejétől a végéig. Jelentkezni a kinto-th.com weboldalon, illetve a KINTO mobilalkalmazáson keresztül lehet elérni. Ezután a jóváhagyási eredményt ugyanazon a napon egy órán belül ellenőrizheti a munkaidőben és a munkanapokon.

Ezenkívül megtapasztalhatja az új KINTO FLEX szolgáltatást, amely 3 évre szóló szerződést kínál, 3 modellből álló választékkal, amelyet az ügyfelek évente tetszés szerint cserélhetnek. Két csomag érhető el, nevezetesen az Excite csomag és az Extreme csomag. Az Excite csomag elérhető a Corolla Cross, a C-HR és az Altis számára, míg az Extreme Package a Camry, a Fortuner és az Innova számára. Az árak 27 200 THB/hónaptól indulnak Excite csomag esetén és 43 790 THB/hó Extreme csomag esetén.

akciós akció a KINTO ONE vagy KINTO FLEX előfizetőknek! Fizessen csak 10 000 THB-t az ütközés okozta károk elengedéséért , és kapjon benzines készpénzkártyát akár 10 000 THB értékben (az autómodelltől és a KINTO csomagtól függően)

Noriaki Yamashita úr , a Toyota Motor Thailand Company Limited elnöke így zárta: „Idén van a Toyota Motor Thailand thaiföldi üzleti tevékenységének 60. évfordulója , és ez a legfontosabb fordulópont, amikor átalakulunk „Mobilitást elősegítő eszköz, amely az emberek boldogságára és társadalmi fenntarthatóságára reagál”, ugyanakkor elkötelezi magát azon törekvésünk mellett, hogy megvalósítsuk a Toyota Global szén-dioxid-semlegességi küldetését. Ebből az alkalomból megalkottuk a 60. évfordulós ünnepség logót, amely a „Move Your World” felirattal együtt a „Dinamikus és mozgás” kifejezést is kifejezi .”  

 

„A Toyota mozgassa meg a világot”