A Ford először bemutatja az új Ranger Everestet és az új generációs Ranger Raptort

Bangkokban A 43. Nemzetközi Autószalon

 

  • Ford új generáció Kiváló teljesítménnyel és technológiával teli autóipari innováció készen áll arra, hogy felizgassa a thaiföldi fogyasztókat, és új mércét állítson fel a kisteherautók és SUV-piacon.
  • ford autó ára Új generáció : Ranger, sportmodell, kikiáltási ár 929 000 Az árak 999 000 bahttól kezdődnek , az Everest Sport Edition ára 1 464 000 baht Everest Titanium + ára 1 854 000 baht és Ranger Raptor ára 1 869 000 baht Minden modellhez 5 év vagy 150 000 km gyári garancia jár és az első évre ingyenes első osztályú biztosítás.
  • Megnyitásra készen áll a Ford autók foglalására. Új generáció, konkrét modellek, online a weboldalon ford.co.th az autószalonon és a Ford márkakereskedőknél országszerte
  • Always-On” szolgáltatásokkal új szolgáltatási innovációkkal erősíti meg az ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségét . A Ford jármű birtoklási élményének magasabb szintre emelése

 

A Ford Thailand vezeti a legújabb járműcsaládot, beleértve az új generációs Ford Rangert, az új generációs Ford Everestet és az új Ford Rangert. Jer Raptor, az új generáció Kiderült, hogy a thaiföldi vásárlók először tapasztalhatják meg az igazit a 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon, készen állnak a Ford autók foglalásainak elfogadására. új generáció egyszerűen a Ford honlapján található online csatornákon keresztül az autószalonon belüli foglalások elfogadásával együtt és a Ford márkakereskedőknél országszerte

 

Amellett, hogy felfedjük a Ford autókat új generáció A Ford az innovatív digitális szolgáltatásokon, például a FordPass alkalmazáson keresztül kínált „Always -On” szolgáltatásokkal is megerősíti elkötelezettségét a vásárlói élmény fokozása iránt . és sok más szolgáltatási innováció a Ford járművek tulajdonosi élményének magasabb szintre emelése érdekében.

 

„Az új generációs Ford Ranger, az új generációs Ford Everest és az új generációs Ford Ranger Raptor bemutatása. Ugyanakkor a világon először, a mai Bangkoki Nemzetközi Autószalonon a termékkínálatban egy olyan új mérföldkő ünnepe lesz, amely miatt a Fordnál mindannyian nagyon izgatottak vagyunk.” – mondta Lord Thailand

 

„A Ford új mércét állít fel a thaiföldi pickup- és SUV-ipar számára minden alkalommal, amikor új terméket dobunk piacra, és ez alól a Ford új generációja sem kivétel, teljesítményével, képességeivel és sokoldalúságával. A többcélú kialakítás megfelel annak, amit a vásárlók keresnek” – tette hozzá Mr. Wichit.

 

Ford Ranger új generáció

A legokosabb pickup a legsokoldalúbb A Ford Ranger család legmasszívabb autóját pedig úgy fejlesztették ki, hogy az ügyfelek megbízható autója legyen, amelyben az élet minden területén megbízhat. Ez egy olyan autó, amely arra ösztönzi a versenyzőket, hogy korlátok nélkül, teljes életet éljenek. hogy működik-e családdal élni vagy szabadidős utazás

 

A Ford mérnökeiből és tervezőiből álló csapata az ügyfeleket helyezi az élvonalba. És a világ minden tájáról származó vásárlói betekintések felhasználásával olyan nagyszerű elemeket készíthet a kisteherautókhoz, amelyeket még az ügyfelek sem gondoltak volna. tele van új funkciókkal és technológiákkal Ez segít az ügyfeleknek a „ Live the Ranger Life” teljes életében .

 

Erős és agilis megjelenésű, új generációs Ford Ranger Lépjen túl a hagyományos külső dizájn határain. új első ráccsal, amely kiemelkedik és egyedi Az új C -alakú fényszórók pedig tovább erősítik az agresszív képet, világosan tükrözve a „ keménynek született ” definícióját , és a Ford most először érkezik mátrix LED-es fényszórókkal és egy lépcsővel a hátsó csomagtérajtóra. Kényelmesebbé teszi a csomagtérajtóba való beszállást, mint valaha

 

A thaiföldi vásárlók számára az új generációs Ford Ranger 2 motorteljesítmény opcióval rendelkezik Ezek közé tartozik a 2,0 literes duplaturbós vagy a 2,0 literes egyturbós dízelmotor , 6 sebességes kézi vagy automata sebességváltóval és 10 sebességes automata sebességváltóval. Az 50 milliméterrel hosszabb és szélesebb tengelytávon a Ford Ranger készen áll arra, hogy bárhová elvigye. Függetlenül attól, hogy a mindennapi életben használják vagy a legzordabb ösvényeken kószáljon

 

Az új Ford Ranger generáció utasterében Átalakították, hogy kényelmesebb legyen. Csupa csúcstechnológiával és jobb funkcionalitás luxus anyagokkal díszített és több tárhely, mint korábban Az új műszerfal tágas, fényűző megjelenést kölcsönöz az utastérnek.Az új Ford Ranger generáció. Legyen okosabb a kommunikációs felülettel, amely lehetővé teszi az eszközök vezérlését és kezelését. Navigálás egy 10,1 vagy 12 hüvelykes függőleges érintőképernyőn, amely 360 fokos kamerához és a Ford legújabb szórakoztató rendszeréhez, a SYNC 4 A ® hangvezérlési rendszerhez kapcsolódik . és egy új digitális műszerfal, amely javítja a vezetési élményt a teljes járműinformáció megjelenítésével a felhasználói preferenciák alapján.

 

Ford Ranger új generáció Kielégítse az ügyfelek minden igényét kiváló módon. A megnövelt szélességnek köszönhetően több hely marad a kerékjáratok között. A csomagtérajtó ezért több csomagot szállít, mint valaha. Olyan kialakítással, amely lehetővé teszi a járművezetők számára, hogy különféle formátumban és méretben rendszerezzék holmijukat. A csomagtérajtóban van egy konnektor is, amely AC tápcsatlakozóval rendelkezik, amely akár 400 watt teljesítményt is támogat, lehetővé téve az elektromos eszközök, például a rizsfőző vagy egy kis sütő egyszerű használatát. Csak dugja be az autóba.

 

A Ford Ranger első ízben hat vezetési mód közül választhat , beleértve a normál módot is. Gazdaságos üzemmód Vontatási mód és terheléses, csúszós, sáros és homokos üzemmódok, amelyek korábban csak a Ranger Raptoron voltak elérhetők.

 

Íme néhány példa arra, hogy mi teszi a Rangert olyan autóvá, amely arra ösztönzi a vezetőket, hogy többet tegyenek abból, amit szeretnek. olyan funkciókkal, amelyek új élmények megteremtésére ösztönzik a járművezetőket

 

A Ford elhozta az új generációs Ford Rangert. Wild track verzió és sport változat Kiállításra kerül az autókiállításon, és a vásárlók a Ford honlapján online csatornákon foglalhatnak.

 

Ford Ranger új generáció Wild track verzió Hat külső színválasztékkal rendelkezik : ezüst alumínium metál , meteorszürke , abszolút fekete , hópehely fehér gyöngyház L , sárga luxussárga és Sedona narancs, 999 000 baht -tól .

 

Az új generációs Ford Ranger esetében a sportos modell öt külső színválasztékkal érkezik : ezüst, alumínium , metál, meteorszürke és abso fekete, lantfekete , sarkvidéki fehér és sedona narancs, 929 000 baht -tól .

 

Ford Everest új generációja

Ford Everest új generációja Ez egy többcélú jármű, amely a kalandos teljesítményt kiváló kényelemmel ötvözi. Rengeteg technológiát tartalmaz a járművezetők számára. Ettől ez az autó készen áll az indulásra, fényűzővé és élvezetessé teszi a vezetést minden úton.

 

A Ford Everest külsejét masszív dizájn jellemzi. miközben még mindig elegáns 50 mm-rel szélesebb tengelytáv és megnövelt távolság az első és a hátsó kerekek között Hozzon létre futurisztikusabb és masszívabb megjelenést. és sima utakon is jobb irányíthatóságot biztosít Míg az új lengéscsillapító-beállítások növelik a vezetés élményét, és minden eddiginél egyszerűbbé teszik az autó kezelését közúton és terepen egyaránt.

 

Erőátviteli és nyomatéki szempontból az új Ford Everest generáció Opcionálisan 2,0 literes egyturbódízel motorral is kapható. vagy ikerturbó 6 sebességes automata sebességváltóval vagy erős 10 sebességes automata sebességváltóval együtt működik .

 

Az új Ford Everest generáció utasterében . tágasság érzetét kelti A digitális műszerfal és a középkonzol a teret teljes szélességében kitölti. számos lehetőséggel, mint pl vezeték nélküli töltőállvány és elektromos kézifék A 2. és 3. sor üléseit úgy tervezték, hogy teljesen lehajtsák a hosszú csomagok biztonságos szállítása érdekében.

 

Az új technológiák azt is lehetővé teszik, hogy az ügyfelek kéznél lévő kommunikációhoz csatlakozzanak. A nagy , 10,1 vagy 12 hüvelykes , nagy felbontású függőleges érintőképernyőn és 8 vagy 12,4 hüvelykes digitális műszerfalon keresztül az új generációs Ford Everest a SYNC 4A® kommunikációs interfésszel is rendelkezik . Beleértve a modem gyári telepítését. Könnyítse meg az ügyfelek számára, hogy a FordPass ™ alkalmazáson keresztül kapcsolódjanak járműveikhez .

 

Ford Everest új generációja Számos új intelligens vezetési technológiával rendelkezik a biztonság érdekében. a vezető és a család számára, mint például az intelligens parkolást segítő rendszer ( Active Park Assist ) 2.0 lehetővé teszi az automatikus parkolást mind a párhuzamos parkoláshoz, mind a parkolóhelyre való tolatáshoz. Lehetővé teszi a vezetők számára, hogy egy ujj érintésével biztonságosan parkoljanak szűk helyen Az új automatikus sebességszabályozó rendszer, amíg az autó meg nem áll ( Adaptív sebességtartó automatika stop and go funkcióval ) nagyobb magabiztosságot ad a vezetőnek. A rendszer az útszél-érzékelő rendszer integrálásával segíti az autó irányítását a sávban. kormányzást segítő rendszer az ütközés elkerülése érdekében és egy rendszer, amely segíti az autó automatikus leállítását tolatás közben

 

A Ford két új Ford Everest modellt mutat be, és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy lefoglalják: Titanium + és Sport.

 

Ford Everest új generációja Titanium Plus 6 külső színválasztékkal kapható : ezüst, alumínium metál , meteorszürke , abszolút fekete , hópehely fehér. Carl , Equinox Brown, bronz és Sedona Orange, ára 1 854 000 baht, alapfelszereltségként sötétfekete belsővel. és a lágy praliné krém tónusok választhatók.

 

7 külső szín közül választhat , köztük ezüst, alumínium , metál , meteorszürke és fekete. Absolute fekete , hópehely fehér gyöngy , barna Equinox bronz , Sedona narancs és kék villám, ára 1 464 000 baht.

 

Ford Ranger Raptor új generációja

A második generációs Ford Ranger Raptort a Ford Team tervezte és fejlesztette. teljesítmény Ahhoz, hogy az intelligensebb technológiával rendelkező pickup teherautók legjobbja legyen. Az alváz teljesítményének ellenőrzése erősebb és jobb. Emelje fel a lécet a terepjáró teljesítményre, amely meghaladja az igazi tereprajongók szabványát.

 

Ford Ranger Raptor új generációja Tele van új funkciókkal az összes extrém off-road útvonal meghódításához. A 3,0 literes EcoBoost V6 ikerturbós benzinmotorral először 397 LE teljesítményt ad le 5650 ford./percnél és 583 Nm nyomatékot 3500 ford./percnél, amit a Ford csapata egyedileg hangolt. teljesítmény Növelje a vezetési hatékonyságot sima és terepen egyaránt. A Ford szabványainak megfelelően 10 sebességes automata sebességváltóval együtt működik. teljesítmény Az új generációs Ford Ranger Raptor új motorja. Így teljes erőt biztosít a kavicson, sáron, sáron és homokon való vezetéshez.

 

Az első elektronikusan vezérelt változó kipufogórendszer egy kisteherautóban. Lehetővé teszi a vezető számára a Ford Ranger Raptor hangjának testreszabását négy különböző hangerő-móddal: csendes, normál, sport és baja.

 

A sivatag közepén való vezetés a lehető legteljesebb mértékben lehetséges. Anti-Lag System ( ALS) , amely a Baja mód része. Nagy sebességen tartja a turbófeltöltő forgását akár 3 másodpercig, miután a vezető elengedi a gázpedált. Ezért az autó azonnal visszanyerte sebességét, miközben kigyorsult az ívből. vagy sebességváltáskor

 

Ford Performance csapat Együttműködik a FOX™ -szal is a számítógépek használatának integrálása a mérnöki munkába és a jármű tesztelése valós helyzetekben a rugó működésének finomhangolása a magasság beállításához szelep tuning valamint a lengéscsillapító nyúlási-összeomlási szintjének kialakítása A legtökéletesebb egyensúly megteremtéséhez az új Ford Ranger Raptor generáció. Átdolgozott felfüggesztési rendszerrel rendelkezik, FOX éles szelepes 2,5 hüvelykes Internal Bypass lengéscsillapítókkal, amelyek a Ford Ranger Raptorban valaha használt legfejlettebbek, és valós időben állíthatók. érzékelők használatával az autó körül Ez lehetővé teszi a lengéscsillapítónak, hogy másodpercenként akár 500-szor módosítsa a csillapítást a különböző ütközési pontoktól.

 

Ford Ranger Raptor új generáció 7 vezetési móddal rendelkezik , beleértve a normál üzemmódot, a sport üzemmódot és a csúszós út módot a sima utakhoz. és off-road vezetési módok, például szikla mód, homok mód, sár üzemmód és baja mód

 

Az új fülke az igazi tereprajongók számára készült. A Ford Performance jellegzetes „Code Orange” részlete a műszerfalon , a fő belső burkolatokon és a sportüléseken. Még jobban kiemelkedik, ha a meleg borostyánsárga belső világítás be van kapcsolva. Az első és a hátsó üléseket teljesen újratervezték. Az F-22 Raptor vadászrepülőgép ihlette kompakt és kényelmes utazást sík vagy terepen egyaránt.

 

Az új generációs Ford Ranger Raptor utastere. Teljesen digitálisan működik 12,4 hüvelykes , nagy felbontású műszerfallal és központi 12 hüvelykes érintőképernyővel. Mutassa meg a kapcsolódási és szórakozási eredményeket a SYNC 4A® hangutasítási rendszeren , valamint sok más funkción, például az Upfitter kapcsolón keresztül . és egy kijelző a terepvezetéshez

 

4 izgalmas külső színválasztékkal érkezik : Absolute Black , Arctic White , Code Orange és Green. Gray Conquer Gray 1 869 000 baht kikiáltási áron.

 

Ford Ranger új generáció Az Auto Alliance Thailand (AAT) és a Ford Thailand Manufacturing (FTM) rayong-i üzemében fogják gyártani, az FTM-ben, a Ford Everest pedig az AAT-ban készül majd. Nemrég A Ford 28 milliárd bahtot vagy 900 millió dollárt fektetett be. Ez a Ford legnagyobb beruházása Thaiföldön. A termelés támogatása és korszerűsítése valamint a Ford Plus stratégia hajtóereje a vállalat fenntartható növekedésének megteremtése érdekében

 

Növelje az „Always On” ügyfélélményt személyre szabott szolgáltatással.

A Ford fokozza a Ford tulajdonosi élményét Az „Always Ready” vagy ” Always-On” szolgáltatások nyújtásával , valamint megerősítjük elkötelezettségünket az ügyfeleink, például a családtagok gondozása iránt. Új szolgáltatási innovációkkal, amelyek a Ford Pass alkalmazáson keresztül különböznek egymástól okostelefonokon, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy mindig kapcsolódjanak Ford járműveikhez és kommunikáljanak velük

 

A fő funkciók és szolgáltatások közé tartozik az automatikus értesítés az időszakos ellenőrzések esedékességéről. egy intelligens jármű adatkapcsolati rendszer használatával, amely nyomon követi a járműhasználatot Arra készteti az ügyfeleket, hogy ne felejtsék el ütemezni a különféle szolgáltatásokhoz való hozzáférést, valamint a Ford Pass alkalmazást Az autótulajdonosok számára is kényelmet nyújt az autó távoli indításához. Annak biztosítása érdekében, hogy az autó belsejében a hőmérséklet hideg legyen, amikor beszáll az autóba

 

Ebben a tekintetben innovációk a különböző szolgáltatásokban ami a Ford autókkal érkezik Az új generáció a következőkből áll

  • Ford termékspecialista Készen áll arra, hogy tanácsot adjon, tanácsot adjon és információt adjon a járművek műszaki adatairól és technológiájáról. és a funkcionalitás Beleértve az életstílus igényeinek megfelelő autómodellek bemutatását. az Ön számára megfelelő napon és időpontban
  • program Tisztában van a Ford autókkal Személyre szabott ügyfélismeret biztosítása Segíteni az ügyfeleknek a különféle technológiai eszközök megismerésében és megismerésében. az autót különféle csatornákon keresztül Legyen szó a Ford Pass alkalmazásról, a Ford webhelyéről. Beleértve a terepen való tanulás és vezetés megszervezését Lehetővé tenni az ügyfelek számára, hogy a lehető legtöbbet használhassák Ford járműveket.
  • Online időpont egyeztetés Autószállítás a szervizbe és hazautazás Beleértve a használt autó kölcsönadását, miközben az ügyfél autója a szervizben van. Mindegyik az új szolgáltatások innovációja. A Ford autók tulajdonosainak megkönnyítése érdekében.
  • Ford ügyfélkapcsolati csapat A nap 24 órájában elérhető, hogy időben tanácsot adjon, ha az ügyfeleknek segítségre van szükségük a Fordtól, bármitől függetlenül.

 

„Tudjuk, hogy a minőségi és teljesítményű járművek szállítása elengedhetetlen ahhoz, hogy ügyfeleink elégedettek maradjanak. hanem Fordnak A kiváló autók csak részét képezik a fejlesztés iránti elkötelezettségünknek. Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy olyan élményt nyújtsunk, amely meghaladja az ügyfelek elvárásait. Mert egy új autó vásárlása egy közös út kezdete a Ford és ügyfeleink között” – mondta Mr. Wichit.  „Megértjük, hogy minden ügyfélnek más-más felelőssége van. és személyes kényelemre vágynak Ezért szándékunkban áll „mindig kész” ügyfélszolgálatot nyújtani, hogy megkönnyítsük ügyfeleink életét.”

 

van egy Fordod az új generáció mindenki más előtt

Az ügyfelek Ford autót foglalhatnak. új generációja a Ford honlapján található online csatornákon keresztül www.ford.co.th  Ezenkívül a Ford javította az autóvásárlási élményt. online csatornákon keresztül A magával ragadó éltechnológia használatával, amely virtuális autómegtekintési élményt kínál 3D-n és AR-n keresztül, hogy megkönnyítse az ügyfelek számára az autóvásárlási döntés meghozatalát mobileszközökön keresztül . Ez a technológia a Ford. ord és a google együttműködése

 

A Ford tisztában van azzal, hogy a thaiföldi vásárlók szeretik autóikat egyedivé alakítani . Ford ügyfelei új generáció Válasszon csomagokat és tartozékokat az autó vezetését segítő technológia hozzáadásához. és a gyári garanciával rendelkező tartozékokat Az új Ford autó testreszabása a stílushoz és a használati igényekhez. Helyfoglalással akár online, akár az országos Ford márkakereskedőknél

 

A Ford készen áll a Ford autókra vonatkozó foglalások fogadására is. csak új generációs modell az autószalonon és a Ford márkakereskedőknél országszerte

 

Minden új generációs Ford autóhoz 5 év vagy 150 000 km új gyári garancia és az első évre ingyenes első osztályú biztosítás jár.