A Mercedes-Benz bemutatja „ Az új Mercedes-Benz C-osztályt ” és a „ Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé Special EDITION ”-t „A holnap újjáélesztése” koncepció keretében a „ 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon ”

  • március 23- tól április 3- ig tartó „ 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon” minden szegmensben luxusautók teljes flottáját mutatja be a „ Holnap újrafeltalálása” koncepció keretében.
  • A csúcspontok közé tartozik az „Új Mercedes-Benz C-osztály”, az új baba luxusmodell lenyűgöző vezetési teljesítménnyel és a „Mercedes-AMG C 43 4 MATIC Coupé Special EDITION”, a Mercedes-AMG páratlan tökéletességének szimbóluma.
  • A Mercedes-Benz különleges akciókat kínál: „A Mercedes-Benz Holnapi ajánlatok újjászületése” a Mercedes-Benz különféle modelljeinek ajánlataival, amelyek számos előnnyel rendelkeznek mostantól egészen április 30-ig.

 

A Mercedes-Benz folytatja küldetését, hogy izgalmakat hozzon a luxusautók piacára a luxusjárművek teljes flottájával minden szegmensben, amelyet a „43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon” mutatnak be március 23. és április 3. között a Muang Thong Thani, Impact Challenger Hall 3-ban. . A „Holnap újrafeltalálása” koncepción keresztül a Mercedes-Benz jobb vezetési élményt kínál a jövő számára egy olyan járműbemutatóval, amelyre sokan vártak, élükön az „Új Mercedes-Benz C-osztállyal”, az új baba luxusautó és a Mercedes-Benz minden idők kedvenc modellje szenzációs vezetési teljesítménnyel, valamint a „Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé Special EDITION”, a Mercedes-AMG páratlan tökéletességének szimbóluma, amely a legjobb vezetési élményt nyújtja vásárlók. A Mercedes-Benz egy speciális promócióval is készül „Mercedes-Benz Újjászületett a holnapi ajánlatok” címmel, amely egy kihagyhatatlan ajánlatot és exkluzív előnyöket kínál számos Mercedes-Benz jármű vásárlásakor. Az ajánlat mostantól április 30-ig elérhető a 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon és a Mercedes-Benz hivatalos márkakereskedőinél országszerte.

 

 

 

 

Roland Folger úr , a Mercedes-Benz (Thailand) Company Limited elnök-vezérigazgatója elmondta: „ A Mercedes-Benz hangsúlyozza elkötelezettségünket, hogy mindenki számára a legjobb vezetési élményt biztosítsuk. És ez az, ami minden részletében tükröződik a Mercedes-Benz standjának létrehozásában az idei Bangkoki Nemzetközi Autószalonon. A „Holnap újrafeltalálása” koncepción keresztül a Mercedes-Benz a vezetési élmény jobb jövőjét szeretné bemutatni ügyfeleinek az általunk készített autókon keresztül, amelyekre büszkék lesznek. Szeretnénk ügyfeleinknek valami intelligens, rendkívüli és hasznos inspirációt nyújtani az esztétika, a teljesítmény, a technológia és az innováció, a fenntarthatóság és a felelősségvállalás terén annak érdekében, hogy ügyfeleink kellemes és izgalmas élményt nyújtsunk, ugyanakkor csökkentsük a környezetünkre, egészségünk és világunk, amelyben élünk.”

 

„Az idei Bangkoki Nemzetközi Autószalon legfontosabb eseményeihez két új modellt kínálunk, köztük az „Új C-osztályt”, az egyre népszerűbb Mercedes-Benz modell új változatát és a „Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé Special EDITION”-t. ”, a páratlan tökéletesség szimbóluma a Mercedes-AMG-től. Az új C-osztályú modell bemutatásával a Mercedes-Benz kifejezetten a fiatal generáció igényeit kívánja kielégíteni. Piackutatásunk alapján azt találtuk, hogy vásárlói körünk szélesebb lett, különösen a fiatalabb demográfiai csoportok körében, akik minőségi, életstílusukhoz tökéletesen illeszkedő autókat szeretnének. Az új C-osztály mai bemutatása tehát az a szándékunk, hogy egy újabb alternatívát mutassunk be egy kicsi, dízelmotoros szedánnak, fejlett technológiával, amely a lehető legjobban megfelel a fiatal generáció minden igényének” – tette hozzá Folger úr.

 

A 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon a Mercedes-Benz készen áll arra is, hogy zökkenőmentesen összekapcsolja a korlátlan luxusvezetési élményt offline és online egyaránt. Azáltal, hogy a Mercedes-Benz standjának minden részletében exkluzív élményt kínál, a Mercedes-Benz különleges vezetési élményt közvetít az idén a stand körül elhelyezett különféle képernyőkön, valamint a „Digitális útmutató” csapatán keresztül bemutatja a termékeket és az innovációkat. átfogó és teljes körű választ az ügyfelek igényeire minden életstílusban.

 

A Mercedes-Benz legfontosabb eseményei az idei Bangkoki Nemzetközi Autószalonon:

 

„Az új Mercedes-Benz C-osztály”, 6. generációs, W206, az új bébi luxus, amely izgalmas vezetési teljesítményt kínál az újonnan kifejlesztett 2,0 literes turbódízel motorja Mild-HYBRID rendszerrel, amely villamos energiát termel és oszt el . az autó elektromos rendszeréhez. Ez egy speciális villanymotor-rendszer, ami 3600-as fordulatszámon akár 200 lóerős összteljesítményt, 1800-2800-as fordulatszámon pedig 440 Nm maximális nyomatékot eredményez. A 9 sebességes automata sebességváltóval (9G-TRONIC) a motor 245 km/h végsebességet érhet el. A külsejét úgy tervezték, hogy sportosan nézzen ki egy minden méretben szélesebb karosszériában, ami nagyobb kényelmet biztosít az úton. A belső kialakítás egy lépéssel tovább megy az S-osztályból származó részletekkel modell , nagyfelbontású képernyővel, 3 típusban állítható kijelzővel, 3 küllős, bőrrel borított multifunkciós kormánykerékkel, középkonzollal, nagy, 11,9 hüvelykes, függőleges érintőképernyővel, amely kissé eltér a vezető felé. Az új modell a biztonság és a technológiai szabványok új szintjét is tartalmazza, amelyeket egy másik szintre emeltek.

 

 

 

 

Az új C-osztály kétféle változatban érhető el:

  • C 220 d Avantgarde, ára 2 590 000 baht
  • C 220 d AMG Dynamic, áron 2 990 000 baht

 

A „Mercedes-AMG C 43 4 MATIC Coupé Special EDITION” a Mercedes-AMG modell rendkívüli tökéletességét szimbolizálja. A V6-os hengeres benzines BITURBO hajtású új modell kiemelkedő , 390 LE-s csúcsteljesítményt ad 6100-as fordulatszámon , és 520 Nm maximális nyomatékot 2,500-5000 – es fordulatszámon. Egy szempillantás alatt sebességet, erőt és izgalmat biztosít, mindössze 4,7 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/h-ra .

 

A négykerék- meghajtású AMG Performance 4 MATIC technológiának köszönhetően még hatékonyabban gyorsítja az autót, miközben az éles kanyarodás minden útviszonyok között uralható. Az új AMG SPEEDSHIFT TCT 9 G sebességváltó kormányfokozat-váltó rendszerrel is rendelkezik, amely egyenletes és pontos sebességváltást tesz lehetővé. Lehetőséget ad a vezetőnek a legjobb vezetési élmény megszerzésére. A külső kialakítás tökéletesen tükrözi az AMG provokatív stílusát, míg a belső kialakítás minden képzeletet felülmúló sportos élményt kínál. A kiváló sportosság kollekciója révén a Mercedes-AMG C 43 4 MATIC Coupé Special EDITION készen áll arra, hogy versenyzői szellemet biztosítson minden olyan pilóta számára, akinek szüksége van rá.

 

A Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé Special EDITION ára: 4 490 000 baht

Mattítotthoz MANUFAKTUR szelenitszürke magnó színű, a vásárlóknak további 100 000 bahtot kell fizetniük.

 

A Mercedes-Benz különleges kampányt is indít izgalmas ajánlatokkal, amelyek a Mercedes-Benz autók széles skáláját lefedik, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy vásárláskor exkluzív ajánlatokat kapjanak:

 

  • A 200 AMG-vel ingyenes első osztályú biztosítást kap a Mercedes-Benz Protectiontől 4 évre, ha szerződést köt a Mercedes-Benz Leasing Thailand MyStar-ral*

 

  • GLB 200 Progressive és GLS 350 d AMG Premium esetén ingyenes első osztályú biztosítást kap a Mercedes-Benz Protectiontől 3 évre, ha szerződést köt a Mercedes-Benz Leasing Thailand MyStar-ral*

 

  • E300e, C Coupé és AMG 43 Coupé, GLC 43 Coupé és AMG GLA 35 esetén a következő két lehetőség közül választhat:
  • Ingyenes MBSP Extra Garancia 5 év futásteljesítmény korlátok nélkül ill
  • Ingyenes első osztályú biztosítás a Mercedes-Benz Protectiontől 4 évig, ha szerződést köt a Mercedes-Benz Leasing Thailand MyStar-ral*

 

  • C-osztály, E220d AMG Sport, GLC, GLC Coupé , a következő két lehetőség közül választhat:
  • Ingyenes MBSP Extra Garancia 5 év futásteljesítmény korlátok nélkül ill
  • Ingyenes első osztályú biztosítás a Mercedes-Benz Protectiontől 5 évre, ha szerződést köt a Mercedes-Benz Leasing Thailand MyStar-ral*