2020 GT-R Nissan NISMO megérkezett

Az R35 GT-R az egyik legrégebbi modell a Nissan jelenlegi palettáján, amelyet először 2007-ben mutattak be. Valójában a Nissan folyamatosan fejlesztette a modellt, ez folytatódik a 2020-as modellévben is az új és továbbfejlesztett GT-R NISMO-val.

Mi újdonság a GT-R NISMO-ban? A 2018-as GT-R NISMO modellt messziről könnyen meg lehet ismerni. De az ehhez közelebbről kell szemügyre venni, és látni fogod az összes új alkatrészt, amelyet a Nissan Godzilla-hoz adtak. A legnyilvánvalóbb változás az új, 20 hüvelykes Rays alumínium NISMO kerekek, amelyek most új multifunkciós kialakításúak. Új Dunlop gumiabroncsokkal is rendelkezik, amelyek szélesebb futófelületet és kevesebb hornyot tartalmaznak, ami 11% -kal növeli a tapadást.

Az új kerekek mellett a szénszálas karosszéria is frissült. A szellőzőnyílások segítenek a forró levegő elvezetésében a motorházból és egyidejűleg javítja a lefelé irányuló erőt. A súly csökkentése érdekében a tető könnyű szénszálas.

A motorháztető alatt a 3,8 literes, kettős turbó V6 továbbra is ugyanolyan 600 LE és 652 Nm nyomatékot termel. A 2020-as GT-R NISMO azonban a versenyautóból átették a turbófeltöltőket.

[Best_Wordpress_Gallery id=”147″ gal_title=”20190419 2020 GT-R NISMO”]